Második terhességnél mindenki kevesebbet hízik? Elsö babámnál 20kg jött fel, most vagyok a másik fiammal 18 hetes terhes és 1 kg jött fel idáig.
Szia! Szerintem ez nem törvényszerű, hogy a másodiknál kevesebbet hízik az ember! Inkább attól függ mennyire figyelsz oda az étkezésre! Nem diétára gondolok!
Az első terhességem alatt én is 20kg-ot híztam, de tudom, hogy miért, mert szabadjára engedtem az evést. Mindegy volt mikor mit és mennyit ettem, nem figyeltem oda, meg is lett az eredménye. De nem bánom mert utánna le tudtam fogyni 78-ról 58kg-ra.(85kg-mal mentem szülni.)
Most 25 hetes vagyok és 6 kg-nál tartok, ami szerintem ideális. Most tudatosan étkezem, egészségesen, változatosan.
Talán mások is így vannak ezzel a többeddik terhességnél, azért híznak kevesebbet!
Gondtalan, szép terhességet kivánok!
Nagyreszt odafigyeles kerdese, de a gyerektol, pontosabban a hormonoktol is fugg, en ugy veszem eszre.
En is a masodik babamat varom es az elsovel szinten sokat hiztam, 25 kilot. Egyaltalan nem erdekelt, kicsit sem voltam hajlando odafigyelni, ettem mindent, amit megkivantam, nem is keveset. Eszembe sem jutott, hogy feljek az elhizastol, mert vekony voltam, amikor teherbe estem, ugy gondoltam, hogy majd lemegy.
Vegulis lement, meghozza gyorsan, a fiam negy honapos korara mar ket kiloval kevesebb voltam, mint teherbeeses elott, de mivel en szoptatni nem tudtam, igy emogott komoly munka allt. A jo benne az, hogy megszerettem a sportot es szereztem tapasztalatot.
A masodik terhesseg elott elhataroztam, hogy meg egyszer ilyen "hibat" nem kovetek el, mert a hizasnak sok ertelme nem volt. A terhesseg vegere iszonyat lomha lettem.
Most sem fogyoztam, nem dietaztam, csak odafigyeltem. Nem heveresztem egesz nap es nem zabaltam. Amit megkivantam megettem, de nem ettem csak azert, mert az orrom elott volt az etel. Raszoktam arra, hogy vacsorara csak gyumolcsot eszem, almat, vagy narancsot. Nem vartam meg azt sem, hogy szekrekedesem legyen, mint az elso terhesseg alatt vegig.
Mozgekony maradtam, megmaradt az onbizalmam, meg most, 37 hetesen is furge vagyok es jol erzem magam a boromben. Az elso babat varva ennyi idos terhesen mar csak vonszoltam magam seta kozben, mint egy lajhar, fajt a csipom, a derekam, a labam a sok plusztol.
Eg es fold a kulonbseg.
Jah, egyebkent most sem hiztam olyan rettenetesen keveset, jelenleg tartok 12 kilonal, igaz, hogy ebbol kb ket kilo a vizesedes, ami ket hete kezdodott. A baba uh-k szerint hasonlo meretu, mint az elso fiam, nem kisebb (kozel negy kiloval szuletett az elso babam).
Szepen egyenletesen hiztam, felidoig 2,5 kilot, majd utana fixen minden heten fel kilot, a harmincadik het ota neha ettol kevesebbet, neha tobbet, de osszessegeben igy is egyenletes.
Tornara viszont igy is szukseg lesz szules utan, mert az izomzatom gyengebb lett, gondolom a hormonok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!