Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem érdeklődik a szex iránt. Mit tegyek?
tudod mit mondok én neked én 34 éves tapasztalt nő? Hogy agyhalál az egész életed.
Most szépen is kifejteném: a csalódottság beszél belőlem is, mert egy szerető árán kell megtudnom, hogy milyen is lehetne, és nem az újdonság varázsa ami levesz a lábamról, hanem a hozzáértés és az egymásra érzés. Azt érzem, hogy kell nekem, most amíg még jól nézek ki és vágyom nagyon. Nem ez motivált sohasem, elfogadtam éveken át, hogy ilyen, és eszembe sem jutott, hogy sokkal jobb is lehetne.
Így nem lehet élned életed végéig. Neked vannak igényeid és ha ezt nem veszi tudomásul, akkor nem tisztel, szeret annyira mégsem. Te is 30 felé mész, és érett, erős nő leszel, és csalódottan fog eltelni az életed legszebb időszaka, ha nem kaphatsz meg ilyen egyszerű dolgot.
El tudnám képzelni, hogy a sexet mással intézi, és Veled meg "csak" együtt él, mert sokaknak nehéz a változtatás, maradnak a megszokott jól beváltnál. Tudod, ha tudod, hogy ilyen is volt, és nem is fog megváltozni, akkor neked kell eldöntened, biztos így akarsz élni vele? Talán mond el neki, hogyha nem változtat a hozzáállásán akkor el kell, vagy el fog veszíteni téged.
Nem tudom, hogy van e gyermeketek, mennyi a veszíteni valód, de gondolj magadra is. Nagyon sokáig ilyen keserűséggel nem lehet bírni, mert ez tényleg megkeseríti az életed, legyünk őszinték, és biztos az övét is. Nagyon rossz dolog, hogy valaki így megy férjhez ennek tudatában. Sajnos én tudom. Most jönnek nálam is a gondok-bajok, mert amúgy szeretem őt és jó az életünk. csak a hálószobába ne kellene bemenni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!