Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férjem nem érdeklődik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem érdeklődik a szex iránt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem tökéletes társam kivéve egy területet...hogyan tudnám udvariasan, de mégis nyomatékosan elmondani neki, hogy nekem nem elég évente 8-10 alkalom? Illetve mit csináljak, ha nem érdekli a szex annyira, hogy odafigyeljen arra, hogy jó legyen nekem (még sosem volt orgazmusom és nem akarja sem az orális szexet viszonozni nekem, sem új pozitúrákat kipróbálni)? Tudom, hogy szeret és ezerféleképp kimutatja ezt, de a szexet nem igazán szereti, abszolút nincs benne semmi szenvedély. 28 éves és mindig ilyen volt. Nem érzem, hogy velem lenne baja, csak ilyen. Szóvá tettem párszor, de megharagudott, mit tegyek?
2009. febr. 13. 04:14
 1/8 anonim ***** válasza:
én 18 éves srác vagyok, éss ha nem volt kedvem a szexhez, de a barátnőm akarta akkor orvosoltam. mégpedig ha elmész egy szexshopba 3600 ft ért lehet ún. Rusht venni.szexuális vágyfokozó. ha veszel belőle 2 üveggel, és párologtatod úgy mint az illóolajat, akkor megérzi és sokkal de sokkal több kedve lesz hozzá! majdhogynem ráharap:) de vigyázz! a nagyon sok Rush agyvérzést okoz!! tehát egy olyan 50 ML nél semmiképpen nem ajánlott több!!!
2009. febr. 13. 05:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el szexuálpszichológushoz.Igaz vannak emberek akik ilyenek, hátha tud segiteni.
2009. febr. 13. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod , hogy világéletében ilyen volt, akkor szerintem semmit nem tudsz tenni. Főleg, hogy még beszélni sem hajlandó róla, hanem megharagszik. Nekem kétséges az is, hogy elmegy veled pszichológushoz. Egyszerűen eltérőek a szexuális igényeitek. Megszoksz vagy megszöksz. Rusht lehet érdemes volna kipróbálni... egy próbát megér.
2009. febr. 13. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Én a következőket modnám: „Drágám nagyon szeretlek, de nekem több szexre van szükségem. És szeretném megkérdezni, hogy mi az amit vársz rőlem, hogy ezt meg is kapjam?” De lehet, hogy annyira ilyen, hogy senki/semmi sem tüzeli már fel. Ne így legyen én azt kívánom!
2009. febr. 13. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudtad, hogy ilyen, akkor miért mentél hozzá? Tudtad, hogy nem egyformák az igényeitek. Mostmár csak a beszélgetés marad, hisz bevállaltad. Próbáld megkérdezni, hogy miért ilyen veled.Sok sikert
2009. febr. 13. 11:27
 6/8 anonim válasza:
100%

tudod mit mondok én neked én 34 éves tapasztalt nő? Hogy agyhalál az egész életed.

Most szépen is kifejteném: a csalódottság beszél belőlem is, mert egy szerető árán kell megtudnom, hogy milyen is lehetne, és nem az újdonság varázsa ami levesz a lábamról, hanem a hozzáértés és az egymásra érzés. Azt érzem, hogy kell nekem, most amíg még jól nézek ki és vágyom nagyon. Nem ez motivált sohasem, elfogadtam éveken át, hogy ilyen, és eszembe sem jutott, hogy sokkal jobb is lehetne.

Így nem lehet élned életed végéig. Neked vannak igényeid és ha ezt nem veszi tudomásul, akkor nem tisztel, szeret annyira mégsem. Te is 30 felé mész, és érett, erős nő leszel, és csalódottan fog eltelni az életed legszebb időszaka, ha nem kaphatsz meg ilyen egyszerű dolgot.

El tudnám képzelni, hogy a sexet mással intézi, és Veled meg "csak" együtt él, mert sokaknak nehéz a változtatás, maradnak a megszokott jól beváltnál. Tudod, ha tudod, hogy ilyen is volt, és nem is fog megváltozni, akkor neked kell eldöntened, biztos így akarsz élni vele? Talán mond el neki, hogyha nem változtat a hozzáállásán akkor el kell, vagy el fog veszíteni téged.

Nem tudom, hogy van e gyermeketek, mennyi a veszíteni valód, de gondolj magadra is. Nagyon sokáig ilyen keserűséggel nem lehet bírni, mert ez tényleg megkeseríti az életed, legyünk őszinték, és biztos az övét is. Nagyon rossz dolog, hogy valaki így megy férjhez ennek tudatában. Sajnos én tudom. Most jönnek nálam is a gondok-bajok, mert amúgy szeretem őt és jó az életünk. csak a hálószobába ne kellene bemenni....

2009. febr. 13. 11:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Annyit tudok biztosan, hogy 3-dik fél nincsen és nem is lesz egyikünknek sem illetve szervi problémája sincs. Ez teljesen biztos, mert annyira nem érdekli az egész és hogy őszinte legyek - ha én nem kezdeményezek, nem sok minden történne. Ő ilyen és az a baj, hogy mióta gyerekünk van, még több kifogással jön. Már nemcsak a fáradtságra hivatkozik. Hogy miért mentem hozzá? Mert egyébként tökéletes társ, biztos, hogy ő az igazi számomra, csak ez akkor is zavaró. Nem érzem, hogy bármi is lenne, amit nem mond el, csak nem érti, miért vagyok ezen kiakadva...balószínű, hogy igazatok van és neki ennyi a természetes igénye. Köszönöm a tanácsokat...erről a Rushról még nem hallottam, ki fogom próbálni.
2009. febr. 13. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
kezdeményezni nem csak úgy lehet, hogy megkérdezed tőle, akar-e, hanem egyéb direkt módszerkkel, pl. ha tudod, hogy mikor fog bemenni a szobába,(és véleményed szerint nincs semmi problémája, ami tényleg megakadályozhatná a dolgot) kezdj el maszturbálni...rendes férfi megkiván, szerintem rosszul nem sülhet el, ha nincs kedve beszállni meg hát, sajnálom, élvezz egyedül... a semminél jobb.
2009. febr. 16. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!