Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kövér nők miért áltatják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér nők miért áltatják magukat azzal, hogy az ágyban jobban bejönnek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Valamiért úgy érzem, hogy kezd összekavarodni e két fogalom:

- van mit fogni rajta

- kövér

Számomra az, hogy van mint fogni egy nőn azt jelenti : vékony, karcsú alkat, mégis van jó kis kerek popsi, amibe jól bele lehet markolni, és klassz kerek feszes cickók. Nem pedig a nagy löttyedt háj a hason, combon...

Általában kövér nőktől hallom (pl a munkahelyemen), hogy nem zavarja őt, hogy kövér, hisz a pasiknak úgyis az jön be, ha egy nőn van mit fogni...

Persze, én aláírom, hogy van olyan férfi, akinek tényleg a kövérebb nők tetszenek, de az más tészta.

Kíváncsi lennék, hogy miből gondolják az elhízott hölgyek, hogy az ő kövérke idomaik, kövérke alkatuk jobban bejön(főleg az ágyban) a férfi humanoidoknak? (Nekem személy szerint nem izgató egy elhízott nő látványa...)

ui.: A kérdésemmel nem szeretnék senkit megbántani, csak kíváncsi lennék a témával kapcsolatos véleményekre.

Üdv. 35/F

2011. febr. 17. 16:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ez nem vitatkozás, csak próbálom neked elmagyarázni a dolgot, de nem érted. Leegyszerűsítem. Nem csak ez lehet a háttérben én csak egy példát mondtam, hogy szerintem mi áll a legtöbb eset hátterében. (Nem vitatkozom.. Amikor én vitatkozom, azt senki férfinak nem kívánom..Pedig még csak kövér sem vagyok, hogy gonosz legyek :)..)
2011. febr. 17. 18:00
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
17:59-nek:ez neked teltkarcsú??Ez egy szexis,pont jó kategória.Még vékonynak is mondanám(a vékony nemcsak a pálcikamodelleket jelentheti).Teltkarcsú az -sztem- akin van vagy 10 kiló fölösleg,kövér akin 30:D
2011. febr. 17. 18:24
 23/25 A kérdező kommentje:
Egyet értek az utolsó kommentezővel!
2011. febr. 17. 19:23
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom..

De én azt hallottam a kövér nők szűkebbek?

(nagyobb arányban mint a vékony nők)

Ez igaz? Cáfolja meg valaki...

Ja és nem az a szűk akinek 25 centitől felfelé fáj...

2011. febr. 17. 21:31
 25/25 A kérdező kommentje:
Én meg azt hallottam, h a nagyon vékony nők szűkebbek... :) Szerintem ennek semmi valóságalapja... nem hinném, hogy alkatfüggő a dolog.
2011. febr. 18. 15:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!