Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kövér nők miért áltatják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér nők miért áltatják magukat azzal, hogy az ágyban jobban bejönnek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Valamiért úgy érzem, hogy kezd összekavarodni e két fogalom:

- van mit fogni rajta

- kövér

Számomra az, hogy van mint fogni egy nőn azt jelenti : vékony, karcsú alkat, mégis van jó kis kerek popsi, amibe jól bele lehet markolni, és klassz kerek feszes cickók. Nem pedig a nagy löttyedt háj a hason, combon...

Általában kövér nőktől hallom (pl a munkahelyemen), hogy nem zavarja őt, hogy kövér, hisz a pasiknak úgyis az jön be, ha egy nőn van mit fogni...

Persze, én aláírom, hogy van olyan férfi, akinek tényleg a kövérebb nők tetszenek, de az más tészta.

Kíváncsi lennék, hogy miből gondolják az elhízott hölgyek, hogy az ő kövérke idomaik, kövérke alkatuk jobban bejön(főleg az ágyban) a férfi humanoidoknak? (Nekem személy szerint nem izgató egy elhízott nő látványa...)

ui.: A kérdésemmel nem szeretnék senkit megbántani, csak kíváncsi lennék a témával kapcsolatos véleményekre.

Üdv. 35/F

2011. febr. 17. 16:37
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Még annyit hozzá tennék, hogy a csontsovány sem izgatóak, s ezt azelőtt mondanám, mielőtt egy sértődött hölgyemény beírja, hogy az anorexiás nőknél izgatóbb a kövér...

Nem csak ez a két véglet létezik..

2011. febr. 17. 16:39
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
Különben semmi nem tartaná bennük a lelket.
2011. febr. 17. 16:45
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már én is gondolkoztam, szerintem önmegnyugtatás. Az az igazság, hogy folyton az megy mindenhol, hogy csak az a jó nő, aki 45 kg vasággyal, és még az is rosszul érzi magát, aki egészségesen néz ki, ennek a kompenzálásáról lehet szó. Nem véletlen, hogy a nők ennyire elmentek a már-már abnormális irányba, már olyanokat is hallottam barátnőimtől, hogy valakinek az a baja, hogy vastag a bokája. Hihetetlen. Én őszintén szólva lesz*rom, hogy mi a trend, meg a férfiak hány százaléka bukik a kövérre/vékonyra/normálra, nem vagyok a legvékonyabb, de mindig voltak "hódolóim", és nem áltatom magam azzal, hogy címlaplány leszek, de azt sem hiszem el, hogy életem végén magányosan halok meg. Mindenki úgy szép ahogy van, és szerintem ha valaki elégedett magával, az rendben van, és azt is elhiszem, hogy mindenkinek akad hódolója, de attól még nem biztos, hogy az az ember a nagy nőideál. 25N
2011. febr. 17. 16:46
 4/25 anonim ***** válasza:
81%

Egy teltebb alkatú nő puha.És ami puha az jó. :)

Egy vékony csajnak érződnek a bordái,csípője,combizma.Pláne fekvő helyzetben,széttett lábbal.A másik pedig az,hogy nagyobb a súlya.Azért ez lovagló pózban hát igen csak jó dolog tud lenni...

2011. febr. 17. 16:46
 5/25 szamóca. ***** válasza:
93%

a nők egymásnak magyarázzák be ezeket...sőt, a pasik is besegítenek ebbe. mert ha egy barátnő megkérdezi hogy "kövér vagyok?" tuti nem azt a választ kapja hogy "hát nehaagudj de igen..." hanem jön a megnyugtatás, hogy te így vagy szép, ez áll jól, ezt szeretik. és a pasinak is könnyebb azt mondani hogy ezt szeretem az ágyba, mint azt hogy irány a park, futás van drágám.

egyzser ezért utált meg a fél világ... volt egy barátnőm, kedves volt, olyan 80 kilo körül. tükör előtt készülődés, elkezdett siránkozni hogy hoyg néz ki. na rögtön mindenk jött a deeehogyis, de jól áll, nagy a melled, jól öltözködsz sattara, én meg modntam neki hogyha gondolja diétázhatunk együtt, mert bár én hálistennek nem vagyok hízékony viszont baromi egészségtelenül táplálkozom =). na úgy lel ettem ugatva, három hétig fél pest ujjal mutogatott rám hogy mekkora paraszt vagyook :D

...szóval ezért =)

2011. febr. 17. 16:47
 6/25 Moszuke ***** válasza:
53%

akkor most belekötök a mondatodba picit.. csak két véglet létezik.. az egyik és a másik:)

a többi az a kettő közti állapot. na-jó abbahagyom:)

szerintem sem izgató egy hájas hölgy.pont

barátnak, havernak tökéletes mert nem tudok rá nőként nézni... de szeretőnek, párnak már kevésbé.

2011. febr. 17. 16:48
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, a kedvemért betennél ide egy képet, hogy ki az, aki már a szemedben kövérnek számít, és ki az, akin "lehet mit fogni"? Köszönöm.

20/L

2011. febr. 17. 16:49
 8/25 A kérdező kommentje:
Amint írtam, elhiszem, hogy van olyan, akinek a "puha" jobban bejön... de a kérdésem az, hogy a "puha" nők, miért hiszik, hogy CSAK ők azok, akikre a férfiaknak szükségük van az ágyban?
2011. febr. 17. 16:50
 9/25 anonim ***** válasza:
83%
Egy szakértöhöz fordultál a kérdéseddel! Volt nekem manöken baratnöm is meg duci is. A helyzet az, hogy nem a derék vastagsága alapján volt egyik vagy másik jó az ágyban. Attól volt jó, hogy fel tudta vállani a szexusát és élvezte azt amit csinált. Ez független volt attól, hogy duci volt-e vagy fogpiszka. Ha egy nö szexusa és feje a helyén van akkor jó az ágyban. Ha nincs rendben valami akkor lehet akármilyen duci vagy vékony az eremény zéró.
2011. febr. 17. 16:51
 10/25 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a hölgy nekem már kövér... Nem irgalmatlanul... de a nagy hurkák a hátán, derekán kiábrándítóak...

Neki egy 20-ast simán le kéne adnia...

2011. febr. 17. 16:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!