Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok őszintén! Ti egy nap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok őszintén! Ti egy nap leforgása alatt hányszor gondoltok a sex-re? 25L

Figyelt kérdés
Én van úgy,hogy napokig nem gondolok rá.Csak a fiúra akibe szerelmes vagyok.Aztán elönt a vágy...és ilyenkor szoktam magam önkielégíteni,mivel nincsen barátom.Ez menszesz utáni napokban van nálam általában.
2011. febr. 17. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

akár naponta többször is gondolok a szexre, néha nagyonroszs, mert alig tudok odafigyelni arra, amit épp csinálok.

naponta egyszer legalább önkielégítek, de van hogy mikortól itthon vagyok délután onnantól kezdve estig akár többször is. volt rá példa, hogy iskolában se bírtam megállni, egy-egy durvább sms váltása után.

2011. febr. 17. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

Én sokszor gondolok a sexre.

Van pasim de nem volt még soha orgazmusom!

Tehát minden másnap masztizok!

Te hogy masztizol????

2011. febr. 17. 15:23
 3/11 anonim ***** válasza:

1 nap alatt nemistudom... nagyon sokszor. van pasim, de attól függetlenül sokat gondolok a szexre, és szoktam maszturbálni.ami szerintem teljesen normális, a pasik is ugyanezt csinálják. ki milyen vérmérsékletű, talán az is befolyásolja.

22/L

2011. febr. 17. 15:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Rengeteget. Tényleg. :D
2011. febr. 17. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Őszintén...

Húúú, hát, amióta elvesztettem a szűzességem (5 éve, és azóta már férjhez mentem, éltemben összesen 2 férfival voltam) kb nem telik el úgy egy óra, hogy ne gondoljak a a szexre. (persze az alvást, azt ne számoljuk bele... de igazából minden reggel emlékszek az álmomra és mindig van annak is valamilyen szinten szexuális töltése... :S)

Szexmániás vagyok. Ezzel ki is készítem a férjem. Mikor összejöttünk, akkor még tetszett neki. Most már csak fáradt... :(

2011. febr. 17. 15:48
 6/11 anonim ***** válasza:
nagyonsokszor és én is szoktam álmodni szexuálisakat, nincs pasim így maszturbálni is elég sokat szoktam, de azért mer te nem, attól se rosszabb, se jobb nem vagy azoknál, akik válaszolgatnak...
2011. febr. 17. 15:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Rengetegszer:D Ha számolnom kellene komolyan elszégyellném magam :D
2011. febr. 17. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:

minden órában . többször. ami még ennél is gázabb hogy szűz vagyok.és még fiatal is. más dolgom lenne de valamiért mindig ezen jár az agyam.

16/l

2011. febr. 17. 16:30
 9/11 anonim válasza:

úúh én is naponta/kétnaponta masztizok,és még szűz vagyok.

sokat gondolok rá.

2011. febr. 17. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Kb óránként :D a legszebb az amikor suliba órán elbambulok a pajzán gondolatok miatt és kedves drága tanárunk pont a legszebb vágyaimból kelt ki a kérdéseivel... :)
2011. febr. 17. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!