Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes az a pasi, aki szex után rögtön rohan cigizni?
14:52-es vagyok.
És én csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy az emberek különböznek, és szerintem nem ítélet egy emberről, hogy kimegy dohányozni szex után, ilyen van, ettől még miért ne lehetne szerelmes? Tök korlátozottnak látom azt, hogy megvan, hogy mitől szerelmes egy ember, van egy recept, mindenki azt tartsa be, és akkor könnyű megállapítani. Attól, hogy valaki összebújik, lehet, hogy baromira nem szerelmes, és attól, hogy valaki cigizik, még lehet baromira az, ez nem mértékegysége a szerelemnek. Csak a lepontozások végett.
Nem lehet eldönteni, hogy szerelmes-e, de hogy egy hülye dohányos az biztos.
Nem szokott jó kisülni abból kapcsolatból, amiben egy dohányos van egy normális emberrel. Mert általában a szemét rászoktatja a párját is.
Hát...nálatok ne legyen így.
Én most nem akarom a dohányosokat kritizálni. Elfogadom és kész. Csak úgy gondoltam, hogy ha valaki szereti a másikat az szex után nem rögtön egy cigi elszívására vágyik. Hanem arra, hogy a közelemben legyen.
Biztos azért nem értem, mert én nem dohányzom. :)
Köszi a válaszokat!
Igen! valószínűleg azért nem érted...,mert sex után,a legeslegjobb egy jó szál cigi...,persze annak aki napi rendszerességgel dohányzik...ha megnyugtat,ha nem:)például én és a párom,sex után sosem bújunk össze,hanem egyből megyünk közösen cigizni és beszélgetni.Persze ne értsd félre,nem úgy,hogy befejezzük és sprintelünk a teraszig,de olyan nagy összebújások,romantikázások nincsenek utána.Viszont ettől függetlenül szerelmes vagyok belé és ahány ember annyi ízlés,de én sosem vágytam a "sex utáni összebújásokra". A lényeg a lényeg,ne ez alapján döntsd el,hogy szeret-e!
19/L
Mondd a párodnak hogy egy kicsit bújjatok még össze, aztán fusson bagózni!
Kommunikáció! Na, ha erre nemet mond, akkor qrva önző!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!