Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerelmes az a pasi, aki szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes az a pasi, aki szex után rögtön rohan cigizni?

Figyelt kérdés
Ez kiborító, miért nem lehet összebújni?
2011. febr. 17. 13:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
önző, nem szerelmes, és láncdohányos.
2011. febr. 17. 13:39
 2/17 anonim ***** válasza:
55%
Attol fugg.Ha mar sokadjara vagytok egyutt,mirt ne lehetne szerelmes,de ha elso alkalom azert elgonolkodtatna miert is hagy ott.Aki nem dohanyzik nem tudja milyen jo szex utan elszivni egy cigit.Feler megegy orgazmussal:)
2011. febr. 17. 13:40
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Igen, szerelmes. A cigibe.
2011. febr. 17. 13:51
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
Nekem az a cigi az orgazmusom kiteljesedése. És egy önző dög vagy, ha meg akarsz fosztani tőle...
2011. febr. 17. 13:59
 5/17 anonim ***** válasza:
16%

Dohányos...nagyon. Aki nem szívja az el sem tudja képzelni hogy az mekkora hiányérzet.

Az ágyban gondolom nem akar rágyújtani, úgyhogy spurizik ki.

Nem tudna veled "összebújni", mert végig CSAK a cigin járna az esze.

Tipp: menj utána, bújjatok össze a dohányzóban! Vigyetek ki egy kanapét :)

2011. febr. 17. 14:20
 6/17 anonim ***** válasza:
52%

Szerelmes az a lány, aki olyanba köt bele, hogy a pasija cigizik? ...

És ezzel most nem fricskázni akarlak, csak érted. Az éremnek két oldala van.

Lány vagyok, dohányzok, és én is rágyújtok egy jó szex után (mint ahogy egy jó kaja után is vágyok rá), és szerelmes vagyok. Ja, és szerintem egy cigi 5 perc, utána nem lehet összebújni?

2011. febr. 17. 14:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak a jó sex után előbb jobb összebújni, mint rágyújtani. Mert ha már sex után egyszer felkelté és visszafekszel az nem ugyanolyan érzés.

De lehet szerelmes, csak szüksége van a "másik" szerelmére is.

2011. febr. 17. 15:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem minden pasi igényli az összebújást, az enyém nem cigizik mégse egy bújós fajta és nagyon szuper együttléteink vannak.. Így fogadom el őt és ennyi. Néha "muszáj" neki bújnia , megvan a módszerem hogyan érem ezt el nála ....:)))
2011. febr. 17. 15:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy szerelmes-e nem tudom, de, hogy nikotinfüggő, az biztos.
2011. febr. 17. 15:47
 10/17 anonim ***** válasza:
70%

Férjnél vagyok, és rágyújtok szex után, ahogy a párom is, és amikor még csak jártunk és az elején voltunk a dolgoknak, akkor is így volt. Mert rettenetesen jólesik egy cigi egy baromi jó kis szex után!

Nem tudom, ez miért nem érted meg. Miért nem mész vele és beszélgettek? Nem kell neked is rágyújtani, csak dumálni.

Nem muszáj összebújni szex után, én is szerelmes voltam a páromba (ez már átalakult szeretetté) és tudom, hogy jobb volt, akkor is inkább kimenni rögtön egy cigire, mint összebújni.

(de persze mi is összebújunk, miután már elszívjuk a cigit, vagy akkor, amikor lusták vagyunk kimenni dohányozni)

2011. febr. 17. 15:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!