Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond lehet egy közös fürdőzésből?
Figyelt kérdés
Valentin napra a barátommal egy közös fürdőzést terveztem. Csak hát felmerült bennem az a kérdés hogy ha nem történik köztünk semmi de tényleg semmi a vízben,akkor ebből lehet bármi gond, pontosabban teherbe eshetek vagy ilyesmi?... és mire ügyeljünk?...vagy mivel tudnám szebbé tenni ezt a pillanatot? Lécci minnél hamarabb írjatok ötleteket. Előre is köszönöm. :D2009. febr. 12. 21:06
1/6 anonim válasza:
A víz nem véd teherbeesés ellen. De ha nem történik semmi, akkor mitől lehetnél terhes? Ha tegyük fel, el is megy a srác bele a vízbe, mert mondjuk orálisan kielégíted, akkor sincs esély arra, hogy teherbe ess. Csak ha célzottan a hüvelyedbe :)
2/6 anonim válasza:
Hat ha furdozes kozben, amikor elelvez a fiu akkor kiveszi beloled akkor szerintem nem lehet benlole semmi baj, de azert legyetek ovatosak!!!
3/6 anonim válasza:
Nyugi ha a vizbe elvez a srac nm lehetsz terhes. hat maga a kozos furdozes mar egy jo dolog. de egy vagany zenevel amit szeretek.. akkor esetleg tejszinhabal vagy csokival;p.. kis gyertyakal nagyon hangulatossa lehet tenni.. vagy ha veszel egy kis epret es beleteszed egy kis tanyerkaba a kad melle az is jol fog mutatni.. rmelem segitettem es jo furdozest:D
4/6 A kérdező kommentje:
Juuuj:D Nagyon köszönöm a gyors segítséget és a tippeket.... ez a tejszínhabos/epres dolog nagyon tetszik, remélem sikert arat. :D
2009. febr. 12. 21:21
5/6 anonim válasza:
Én körberaknám a kád szélét kis gyertyákkal, vmi halk, kellemes muzsika szólna, illatos habfürdőt készítenék és jól megmasszíroznám a párom.
Én még nem lettem terhes, pedig rendszeresen együtt fürdünk. Mondjuk csak előváladék került a vízbe, mert jó dolog ott is huncutkodni :)
6/6 anonim válasza:
ha csak fürdőztök, akkor baj kb annyi lehet, hogy kihül a víz, és megfáztok.
Egyébként attól még nem lehetsz terhes, kivéve, ha közvetlenül a hüvelyedbe élvez, vagy előváladék kerül oda.
Attól már lehetsz, de ennek is kevés az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!