Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szégyenlem a mellem mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlem a mellem mert "hegyes"és nem gömbölyű, ráadásul a mellbimbóm csak izgatásra bújik elő, alapálapotban szinte nem is látszik. Mit tegyek? 18L

Figyelt kérdés

:(

lehet ezt valamivel korigálni?vagy még nincs kifejlődve a mellem?miért van ez ? a többi lánynak norális melle van ezért minden fiú előtt szégyellem magam.

2011. febr. 17. 10:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az enyém is ilyen, nekem sem tetszik, de egy pasi sem tette szóvá soha.

Ha feláll egy pasinak, nem foglalkozik ilyen részletkérdésekkel, illetve ha szeret, főleg nem lát benned hibát.

Egy tipp, cirógasd az oldaladat, attól libabőrös leszel és a bimbóid is előbújnak, vagy nyálazd be te még az aktus elején, ha picit fáznak, reagálnak. :)

2011. febr. 17. 12:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen volt,aztán 22 évesen elkezdtek nőni,és ezzel együtt kerekedtek.Azóta többször van magától izgalmi állapotba a mellem,és a bal mellbimbóm jobban ki tud bújni mint a másik....Most várok,h ha kerekek tudtak lenni,akkor talán a jobb mellbimbóm is előbújik magától könnyebben:D

Van még remény hidd el!

2011. febr. 17. 12:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Az hülyeség, hogy a pasiknak mi tetszik. pasiK....lóf.aszt. EGY pasinak akarj tetszeni, aki majd nem a külsődért szeret első sorban. Az a pasi meg örökre a tiéd lesz, és szeret úgy ahigy vagy, akár szép akár csúnyácska. Komolyan. Eddíg én is aggódtam, nekem se szépek. De szerelmem így imád és ez a dolog kb az utolsó előtti helyen áll az életemben mostmár.

üdv, 21/L

2011. febr. 17. 13:23
 14/20 anonim válasza:

egy hegyes mell is lehet szép, amugy a nők teste fejlődik kb 24 éves korig, cicijük is. hogy most a kerek mell a "divat" az amugy is csak egy dolog, régebben pont a hegyes cici volt divatban. egy csomó fickónak meg pont a tinis hegyes cicik jönnek be

30/f

2011. febr. 17. 13:36
 15/20 anonim ***** válasza:
képeket....
2011. febr. 17. 15:12
 16/20 Szűcs Vivike ***** válasza:

Ne aggódj! Lehet, hogy még formálódni fog, bár már kevesebb az esély rá, mint 2 évvel ezelőtt... Az enyémek körte formájúak, és nem mellékesen az egyik picit nagyobb mint a másik. De ez is teljesen általános dolog! Eleinte én sem voltam megelégedve velük, de mára már sikerült elfogadnom, hogy ez van, ezt kell szeretni.

Változtatni ugyan lehet rajta, de 18 évesen tök feleslegesnek tartom. Várj még pár évet, és ha akkor is ennyire problémázol miatta, és van rá pénzed, műttesd meg (bár én ellene vagyok). Egyébként hidd el, tetszeni fog az a pasiknak, nem válogatnak ők annyira, mint azt mi hisszük...

2011. febr. 17. 16:02
 17/20 anonim ***** válasza:

én nem tudom ezzel mi a bajod? szerintem elég sok nőnek különböző a két melle, valamint mindenfélék. ez csak neked tűnik fel, próbálj meg magabiztos lenni, hidd el hogy fel sem fog neki tűnni.

23f

2011. febr. 17. 16:11
 18/20 anonim ***** válasza:
65%

12 éves koromban akkora lett a mellem, mint amekkora most is, csak, hogy azóta eltelt 7 év és nem változott az égadta világon semmit sem, mind méretileg, mind formailag...

Undorodok tőle, hányingerem van csak a gondolatától is.

Az az egy szerencsém, hogy mikor melltartóban vagyok, az úgy elformálja, hogy egyenesen gyönyörűnek néz ki, de baromira nem az.

És még fürdéskor, átöltözéskor is sírhatnékom van... már gondolkodtam rajta, hogy levágom a francba őket, de hála a jó égnek, meglehet műtetni, én már elkezdtem rá gyűjteni (minden hónapban félre kell rá tenni, mikor elkezdessz dolgozni) és meg van oldva.

14 voltam, mikor összejöttem a jelenlegi párommal (férjem), és le is feküdtünk hamar egymással, de viszton csak majdnem 16 voltam, amikor a mellemet megmutattam neki. Azt mondja, hogy ő egyáltalán nem undorodik tőle, pedig szerintem de, csak nem akar megbántani. Soha nem veszem le szex közben a melltartómat, nem akarom, hogy elmenjen a kedve tőlem, mert nekem elmenne a kedvem a helyében, undorító! Ez van. Egy-két év és gyönyörű lesz. :)

Meg még az a szerencsém, hogy amúgy nem vagyok csúny lány, nem panaszkodhatok. A testem formájával és az arcommal is tökéletesen megvagyok elégedve! :)

Így néz ki (mint a műtétje előtt), csak nekem nagyobbak, de formailag erről van szó... elvileg az a neve, hogy csőmell...

:S:S:S

Hányinger!

2011. febr. 17. 16:14
 19/20 anonim ***** válasza:

bocs, lemaradt a link

[link]

2011. febr. 17. 16:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Bocs, de ezek nagyon csúnyák. Műtét.
2011. febr. 17. 18:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!