Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szégyenlem a mellem mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlem a mellem mert "hegyes"és nem gömbölyű, ráadásul a mellbimbóm csak izgatásra bújik elő, alapálapotban szinte nem is látszik. Mit tegyek? 18L

Figyelt kérdés

:(

lehet ezt valamivel korigálni?vagy még nincs kifejlődve a mellem?miért van ez ? a többi lánynak norális melle van ezért minden fiú előtt szégyellem magam.

2011. febr. 17. 10:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Semmit ne tegyél. Fogadd el a cickóidat úgy ahogy van. Szerintem a fiúk nagyon szexinek találják majd. Mert valószínűleg azok is, csak te nem látod.
2011. febr. 17. 10:14
 2/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem minden pasi ragaszkodik a nagy mellekhez, és a kis mellek is szépek tudnak lenni. Nem kell emiatt aggódnod. Amúgy még előny is lehet hogy melltartó nélkül is tudsz járkálni (nem poénkodok!) Nem célszerű korrigálni, fogadd el, ha meg párkapcsolatról van szó a pasi hagy lássa a valóságot és abba szeressen bele:) Később meg azért lesz jó, mert akinek ebben a korban nagy a cickó harminc akárhány évesen már lógni fog a kis cici meg akkor is jól fog kinézni.
2011. febr. 17. 10:24
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem szép a melled. Látatlanban mondom.
2011. febr. 17. 10:26
 4/20 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem sincs semmi baj a ciciddel. A fiúk a hegyes cicit is szeretik. Ne szégyeld magad, élvezd az életet.

Fiatal vagy!

2011. febr. 17. 10:28
 5/20 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ugyanilyen...én sem szeretem...

Van barátom,aki még egy rossz szót nem szólt rá,azt nem mondom,hogy biztos nagyon tetszik neki,de ha téged szeret,akkor elfogadja a melleidet is olyannak amilyenek.

De,én sem szeretem őket...pontosan az a bajom velük,ami neked...akkor szépek amikor előbújnak a mellbimbók,de amugy meg semmi,nincs mellbimbóm..szerintem rondák/mármint az enyémek/..de a fiúk szerintem nem olyan kritikusak mint mi:)

Nyugodj meg,ezen nem tudunk változtatni...fogadd el,és gondolj egy másik testrészedre,amit szeretsz,hangsúlyozd azt:)

2011. febr. 17. 10:36
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden cici szép amelyik természetes!!!
2011. febr. 17. 10:44
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szóló véleményét osztom én is!Ami természetes az szép is.
2011. febr. 17. 11:02
 8/20 anonim ***** válasza:
Mikor vetkőzöl feküdj hanyatt, máris nem fog hegyesnek látszani annyira. Amúgy egész biztos szépek, csak foglalkozz velük, mert azt meghálálják.
2011. febr. 17. 11:16
 9/20 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy foglalkozz velük,mert az meghálálják?

Amúgy hülyeség,hogy ami természetes az szép is..vannak ronda mellek és kész.Ettől még nem kell megműttetni...

Az enyém is az,én írtam azt a kommentet is,hogy egy cipőben járunk.

2011. febr. 17. 12:04
 10/20 anonim ***** válasza:
Pedig egész biztos szép a melled. Nagyon-nagyon ritkán fordul elő, hogy 18 éves lánynak ne lenne szép a melle. Az viszont gyakori, ha nincs megelégedve vele. Monokinizz valahol nyáron, meglátod milyen sokan megbámulnak majd!
2011. febr. 17. 12:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!