Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudom hogy már volt 10000ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy már volt 10000ilyen kérdés kábé. De az egyik sem én voltam. Szerintetek lehetek úgy terhes, ha a barátom előváladékos ujjal megujjazott? Aztmondják hogy ááá dehogy neparázz. De én nagyonfélek. :/

Figyelt kérdés

meg amikor együtt voltam vele pont peteérésem volt. és azt olvastam olyankor a legkönnyebb teherbe esni.

értelmes válaszokat kéreeek!:D

köszönöm:)

2011. febr. 16. 21:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
én adok rá egy 8% esélyt :) :S
2011. febr. 16. 21:29
 2/27 anonim ***** válasza:
84%
Igen, teherbe eshetsz, bar kicsi ra az esely, azert meg eselyes.
2011. febr. 16. 21:29
 3/27 anonim ***** válasza:
59%
Gratulálok! Terhes vagy!
2011. febr. 16. 21:31
 4/27 anonim ***** válasza:
62%

50%

Vagy-vagy.

2011. febr. 16. 21:31
 5/27 anonim ***** válasza:
72%
Lehet rá esély, és mivel bármilyen kicsi esély esetén bejöhet, ami ugye elég szar, menj el 72 órásért. Ártani (egyszer) nem árthat. Ellentétben az abortusszal.
2011. febr. 16. 21:32
 6/27 anonim ***** válasza:

Na nehogy már ezért vegyen be 72 órást. Mi az, hogy nem árthat? Csak a ciklusát cseszheti szét jó időre...

Nagyobb az esély arra, hogy a 72 órástól vmi bajod lesz, mint arra, hogy teherbe esel.

2011. febr. 16. 21:34
 7/27 anonim válasza:
Vegyél terhességi tesztet, addig hagyd a 72 órást, mert csak a ciklusodat teszi tönkre, meg elég durva görcsöket okozhat (azt nem tom, hogy ezt csak akkor ha terhes vagy, vagy akkor is ha nem, de egyik barátnőm két napig szenvedett a görcsöktől). Az előváladékban nincs annyi sperma (ha van), de valamennyi esély van rá.
2011. febr. 16. 21:38
 8/27 anonim ***** válasza:
75%

"Vegyél terhességi tesztet, addig hagyd a 72 órást"

Ennyi tudatlant gy rakáson basszus. Csak tudnám, hogy az ilyen miért ír:D

A teszt aktus után 10-14 nappal mutatja ki a terhességet. A 72 órás meg értelemszerűen 72 órán belül használható.

Mégis mire menne most egy teszttel? (Elárulom: Semmire)

Ha meg már van egy pozitív tesztje, akkor mire menne a 72 órással? (Elárulom: Szintén semmire).

2011. febr. 16. 21:42
 9/27 A kérdező kommentje:

hátköszöönömazért.:D

de még a ciklusom sem állt be rendesen. :/ van amikor akár 1 honapot is késhet.

de nemcsak elöváladék volt az ujján, hanem nyál is.

és az rövid ideig kb 1percig ujjazott olyan ujjal...:D

meg a farka szabadon volt. szoval értitek, és én ugytudom h a spermiumok 2 percen belül elpusztulnak

2011. febr. 16. 21:49
 10/27 anonim ***** válasza:

"meg amikor együtt voltam vele pont peteérésem volt"

"Még a ciklusom sem állt be rendesen"

Nem gondolod, hogy ezek erősen ütik egymást? Mégis honnan a fenéből tudnád, mikor volt peteérésed, ha még a menzeszed sem rendszeres?...

Az meg azért túlzás, hogy 2 percig bírják. Erre ne hagyatkozz.

De nem valószínű, hogy ennyitől teherbe esel. Mondhatni, hogy felérne egy kisebb csodával.

2011. febr. 16. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!