Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez ennyire gáz lenne? Eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ennyire gáz lenne? Eddig nem éreztem annak.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves lány vagyok, és szűz. Ezt az oldalt olvasva folyamatosan azt látom, hogy 14 éves kiscsajok taglalják a szexuális életüket, és lassan már kezdem furán érezni magam attól, hogy szűz vagyok még.

Ezzel most komolyan baj van?:) Eddig ez engem egyáltalán nem zavart, sőt, de ezeket a kérdéseket olvasva lassan az az érzésem támad, hogy az én hozzáállásom a helytelen:D

És srácok, ti ha összejöttök egy csajjal, akkor mi a reakciótok, ha megtudjátok, hogy szűz? Az, hogy "Úristen, akkor most ezzel a csajjal vesződhetek...", vagy pozitívan értékelitek a dolgot?

Tudom, zagyvaság az egész kérdés, de előre is köszönöm a válaszokat:)

2011. febr. 16. 21:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

14 éves kis k*rváák .. :D

szerintem jol vagy igy ahogy vagy

2011. febr. 16. 23:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Én idén leszek 20 és még szűz vagyok fiú létemre, noha az tény hogy eléggé túlsúlyos is vagyok, ami lehet segített benne.:p De nem is akartam soha egyéjszakással elveszíteni, komoly kapcs. pedig még nem akadt.:)
2011. febr. 17. 00:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon jó hallani, hogy van még a világon olyan értelmes lány, mint Te, aki nem kíváncsiságból veszti el már gyerekkorban a szüzességét! Ne aggódj, nem Veled van a baj!!! :)
2011. febr. 17. 07:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!