Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez ennyire gáz lenne? Eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ennyire gáz lenne? Eddig nem éreztem annak.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves lány vagyok, és szűz. Ezt az oldalt olvasva folyamatosan azt látom, hogy 14 éves kiscsajok taglalják a szexuális életüket, és lassan már kezdem furán érezni magam attól, hogy szűz vagyok még.

Ezzel most komolyan baj van?:) Eddig ez engem egyáltalán nem zavart, sőt, de ezeket a kérdéseket olvasva lassan az az érzésem támad, hogy az én hozzáállásom a helytelen:D

És srácok, ti ha összejöttök egy csajjal, akkor mi a reakciótok, ha megtudjátok, hogy szűz? Az, hogy "Úristen, akkor most ezzel a csajjal vesződhetek...", vagy pozitívan értékelitek a dolgot?

Tudom, zagyvaság az egész kérdés, de előre is köszönöm a válaszokat:)

2011. febr. 16. 21:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok fiú, de 14 éves lány viszont vagyok. Egyik barátnőm is 14 éves. És van szexuális élete. Jah, néha kicsit fura, hogy mondja a dolgait, és ezen a kérdésen én is gyakran elmerengek. A mai világban már az az átlag, ha korám megb*nak. Ez van, de fel a fejjel. Sztem nem az számít egy kapcsolatnál, hogy lavorrá tágítottak-e már a búza tahó kölykök, nyugi.
2011. febr. 16. 21:28
 2/13 anonim válasza:
pont így vagyok ezzel én is, 18 múltam és még szűz vagyok, és cikinek kezdem érezni, de tudom, hogy nem késtem le semmit, sőt, csak nagyon fura amikor 4 évvel fiatalabbak beszélnek a szexről, holott én még szűz vagyok
2011. febr. 16. 21:29
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia

Én egyáltalán nem érezném úgy, hogy vesződés lenne ha szűz lánnyal jönnék össze. Sőt a mai válagban ez már elég ritkának és értéklendőnek számít, ha valaki ennyi idősen nem volt meg a helyi focicsapatnak. Ne parázz, majd eljön mindennek az ideje.

20F

2011. febr. 16. 21:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is szűz vagyok 18 évesen, de sztem semmivel nem jobb az, ha valaki úgy él " nemi életet" 13-14 évesen, hogy még azt sem tudja, hogy mi az. Nem természetes és kész, csak azt gondolja, hogy ettől menőbb lesz, pedig nem! Én büszke vagyok rá, hogy nem adtam magam oda az első jött-mentnek és örömmel várom azt az embert, akinek szánom. Egyébként ki is derült, hogy pszichikailag csak 17 évesen érünk meg teljesen a szexre. Ezt is persze személye válogatja, de olyan nincs ,hogy valaki már 13 évesen készen álljon rá, csak azt hiszi. Remélem tudtam segíteni!
2011. febr. 16. 21:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Most ezt dicsekedésből írtad ki? :D

Amúgy mindenki a saját tempójában fejlődik. Az tényleg gáz ha egy 13-14éves csaj 2honap után gyerünk az ágyba! és teljesen éretlen. De van aki érett rá, utánna is együtt marad a fiúval és soha nem bánja meg a dolgot...Ez szerintem mindenkinek a maga dolga...A kis ribancokat le lehet nézni megminden én is lenézem. De van értelme velük foglakozni? :)..

2011. febr. 16. 21:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok, hogy bátorítottatok:D, de azért nem olyan szörnyű a helyzet, nem érzem magam annyira szörnyen miatta:D Még egyszer köszi:)
2011. febr. 16. 21:37
 7/13 anonim ***** válasza:
(Igazatok van,nem késtetek le semmit,de nem is tudjátok,hogy miből maradtok ki...)Egyébként jó látni,hogy van pár ép eszű 14 éves csaj is,aki nem dugatja meg magát minden sráccal.Nekem nincs bajom azzal,ha valaki fiatalon veszti el,de azt csak akkor tegye,ha tényleg szerelmes és kellőképpen körültekintő-így elnézhető.Nem gondolom egy tizenévesről sem,hogy elég érett a feladathoz,legalábbis lelkileg/szellemileg biztos nem.Én is elég fiatalon feküdtem le először lánnyal,de mi azóta is együtt vagyunk.:)21/F
2011. febr. 16. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz? Mert nem követed a mai divatot?

Pozitívan értékelem a dolgot, ha szűz! Egyfajta kitüntetésnek veszem, ha nekem adja a szűzességét és velem szeretkezik elöször. Persze van aki negatívan értékeli, meg van aki direkt arra megy, hogy csak szűz csajokat dugjon meg. Nem véletlenül használtam a dugjon kifejezést! A szeretkezés és a dugás között van különbség.

Szerintem az a gáz, hogy 14 év körüli kiscsajoknak van szexuális életük és azt taglalják, nemhogy gyerekek lennének és élnék a gyerekek normális életét.

2011. febr. 16. 22:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

elég sokszor olvastam már ilyen kérdést, de neked kielégítő választ akarok adni.

röviden: nem gáz, sőt...

Hosszan: 3 féle pasi van

1. Szeret, nem érdekli, ha nem vagy szűz, sőt megtidszteltetésnek veszi, ha vele SZERETKEZEL először

2. Szűz csajokat akar megb.szni, trófeának jó lesz címen...

3. Tökmind1 neki h szűz v nem, csak b.szni akar, de ha nem terpeszt az elő héten akkor ennyi volt a "kapcsolat"

Témába vágó kedvenc idéźetem Alvintól:

,, Jó volna veled lenni, nem b@szni szeretkezni"

és itt a lényeg, aki szeret az nem b.szni akar veled, hanem szeretkezni, nagy különbség...

Szóval, nem gáz, és amelyik fiú szerint ez gáz az menjen melegebb éghajlatra.

Remélem segítettem, ha szeretnél még vmit kérdezni szívesen, privátban elérsz.

18F

2011. febr. 16. 22:42
 10/13 anonim válasza:
Nos, én 19f vagyok, és kb 1 éve élek nemi életet. Előtte elég idealista voltam, és egyáltalán nem vettem volna zokon, ha hasonló korú szűz lánnyal hoz össze a sors, és akármeddig szívesen vártam volna a szexszel. Azóta viszont meg tudom érteni azokat is, akik inkább vesződségnek fogják fel a dolgot, mert a férfiakban általában erősen dolgozik a tesztoszteron, és a tapasztaltabbak türelmetlenkedhetnek. Persze amíg nem érzed késznek rá magad, egy kapcsolatban se feküdj le valakivel azért, mert ő már nagyon erőlteti, de sajnos nem olyan egyértelműen rózsás a helyzet, ahogy az eddigi válaszolók lefestették. De fel a fejjel, valószínűleg ettől függetlenül még mindig értéknek számít, hogy nem kezdted korán, ennyi kényelmetlenséget meg igazán vállalhat az első pasid azért cserébe, hogy neki ajándékozod a szüzességedet.
2011. febr. 16. 23:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!