Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ennyire gáz lenne? Eddig nem éreztem annak.
Sziasztok!
18 éves lány vagyok, és szűz. Ezt az oldalt olvasva folyamatosan azt látom, hogy 14 éves kiscsajok taglalják a szexuális életüket, és lassan már kezdem furán érezni magam attól, hogy szűz vagyok még.
Ezzel most komolyan baj van?:) Eddig ez engem egyáltalán nem zavart, sőt, de ezeket a kérdéseket olvasva lassan az az érzésem támad, hogy az én hozzáállásom a helytelen:D
És srácok, ti ha összejöttök egy csajjal, akkor mi a reakciótok, ha megtudjátok, hogy szűz? Az, hogy "Úristen, akkor most ezzel a csajjal vesződhetek...", vagy pozitívan értékelitek a dolgot?
Tudom, zagyvaság az egész kérdés, de előre is köszönöm a válaszokat:)
Szia
Én egyáltalán nem érezném úgy, hogy vesződés lenne ha szűz lánnyal jönnék össze. Sőt a mai válagban ez már elég ritkának és értéklendőnek számít, ha valaki ennyi idősen nem volt meg a helyi focicsapatnak. Ne parázz, majd eljön mindennek az ideje.
20F
Most ezt dicsekedésből írtad ki? :D
Amúgy mindenki a saját tempójában fejlődik. Az tényleg gáz ha egy 13-14éves csaj 2honap után gyerünk az ágyba! és teljesen éretlen. De van aki érett rá, utánna is együtt marad a fiúval és soha nem bánja meg a dolgot...Ez szerintem mindenkinek a maga dolga...A kis ribancokat le lehet nézni megminden én is lenézem. De van értelme velük foglakozni? :)..
Miért lenne gáz? Mert nem követed a mai divatot?
Pozitívan értékelem a dolgot, ha szűz! Egyfajta kitüntetésnek veszem, ha nekem adja a szűzességét és velem szeretkezik elöször. Persze van aki negatívan értékeli, meg van aki direkt arra megy, hogy csak szűz csajokat dugjon meg. Nem véletlenül használtam a dugjon kifejezést! A szeretkezés és a dugás között van különbség.
Szerintem az a gáz, hogy 14 év körüli kiscsajoknak van szexuális életük és azt taglalják, nemhogy gyerekek lennének és élnék a gyerekek normális életét.
elég sokszor olvastam már ilyen kérdést, de neked kielégítő választ akarok adni.
röviden: nem gáz, sőt...
Hosszan: 3 féle pasi van
1. Szeret, nem érdekli, ha nem vagy szűz, sőt megtidszteltetésnek veszi, ha vele SZERETKEZEL először
2. Szűz csajokat akar megb.szni, trófeának jó lesz címen...
3. Tökmind1 neki h szűz v nem, csak b.szni akar, de ha nem terpeszt az elő héten akkor ennyi volt a "kapcsolat"
Témába vágó kedvenc idéźetem Alvintól:
,, Jó volna veled lenni, nem b@szni szeretkezni"
és itt a lényeg, aki szeret az nem b.szni akar veled, hanem szeretkezni, nagy különbség...
Szóval, nem gáz, és amelyik fiú szerint ez gáz az menjen melegebb éghajlatra.
Remélem segítettem, ha szeretnél még vmit kérdezni szívesen, privátban elérsz.
18F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!