Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért zavarja a nők jelentős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a nők jelentős hányadát, ha orális szex közben nézik őket a férfiak?

Figyelt kérdés

A mostani és a korábbi kapcsolataimban és folyamatosan ebbe a problémába ütköztem. Amikor a barátnőm orálisan kényeztet, nagyon szeretem látni és nézni, hogy mit csinál, mivel ez nagyon izgató, azt hiszem ez egyértelmű és természetes, gondolom minden pasi így van ezzel. Az esetek többségében, amikor a barátnőm észreveszi, hogy nézem, abbahagyja és azt mondja, hogy zavarja ha nézem, és erre abbahagyja...annak ellenére, hogy tudja, ez nagyon izgat engem.

Hölgyekhez szólna a kérdésem: miért olyan nagy dolog ez? vagy tényleg ennyire zavaró?

2009. febr. 12. 19:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem regeben csak ugy ment a dolog ha lekapcsoltuk a villanyt, de egyszer amikor jo par sexmentes nap utan a furdoben megkivantam h megcsokoljam a parom futyijet, akkor dobentem ra h ebben nincs semmi megalazo es nem kell szegyenloskodni..mekem ez a velemenyem, h ez nem megalazo!!!
2009. febr. 12. 21:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én barátnőmet ez sosem zavarta. Nem is gondoltam, hogy ez zavarhat bárkit is.

Mindenesetre jobb szeret félhomályban szeretkezni.

2009. febr. 12. 21:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért zavarhatja ez a lányokat(köztük engem is)mert olyan mintha valami nagy izét tömnének a szánkba,kb mintha egy egész csirkecombot a szánkba vennénk és éppen így mutatkoznánk a párunk előtt.Szóval az arc formája más lesz tőle.
2009. febr. 12. 21:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
en nem erzem megalazonak es nem vagyok szegyenlos es minden rendben a kapcsolattal de megse szeretem ha nez. csinalni szeretem.de szerintem idetlenul nezek ki kozbe vagy nem tudom. hulyen erzem magam ha nez. es mikor en elvezek akkor is zavar 1 kicsit mert olyankor reflexbol becsukom a szemem es ugy meg hulyr erzes ha bamulnak. nem tudom megmagyarazni.
2009. febr. 12. 22:56
 15/21 A kérdező kommentje:
De pont ez az: NEM néztek ki közben idétlenül! Hanem végtelenül erotikusak vagytok...
2009. febr. 12. 23:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem sose zavart.. imádom mikor orál közben egymást szemébe nézünk (:
2009. febr. 13. 00:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én pont h szeretem ha ilyenkor néz:)

Pl. lovaglás közben már kevésbé:$

2009. febr. 13. 13:15
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én visszakérdeznék?Téged zavar,ha a barátnőd nézi miközben csinálod neki?

Ha zavar,akkor megkaptad a választ a miért-re!

Ha nem,akkor meg nem vagytok egyformák,ő gátlásosabb,esetleg fél attól,hogy nem jól csinálja,vagy nem tudom.Az a leegyszerűbb,ha mondod neki,hogy szeretnéd látni...egy meghitt pillanatban mondd neki,én is pl szeretem ahogy a párom magának csinálja,de szégyenlős volt eddig.Többször is noszogattam kedvesen,és azóta csinálja!:-)

23/l

2009. febr. 13. 16:52
 19/21 A kérdező kommentje:
A legkevésbé sem zavar. Miért zavarna? Szeretjük egymást, négy fal között vagyunk, senki más nem figyel minket. Nem is értem miért kellene, hogy zavarjon...
2009. febr. 14. 01:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
helo 1,5 éve vagyok a barátommal és az első hónapokban én is zavarba jöttem ha nézett.de párhónap után kezdtem ráérezni az izére és ribisen élvezem a helyzetet, sőt úgy csinálom h lássa.szerintem bennünk 2erős én van a kislányos szűzies tiszta én és a mocskos szexistennő....a lányok félnek h másnak fogod látni őket..de kellő idő meg szerepjáték után ez már csak izgalmas élvezetekkel teli szex lesz!!!
2009. febr. 19. 19:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!