Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nők jelentős hányadát, ha orális szex közben nézik őket a férfiak?
A mostani és a korábbi kapcsolataimban és folyamatosan ebbe a problémába ütköztem. Amikor a barátnőm orálisan kényeztet, nagyon szeretem látni és nézni, hogy mit csinál, mivel ez nagyon izgató, azt hiszem ez egyértelmű és természetes, gondolom minden pasi így van ezzel. Az esetek többségében, amikor a barátnőm észreveszi, hogy nézem, abbahagyja és azt mondja, hogy zavarja ha nézem, és erre abbahagyja...annak ellenére, hogy tudja, ez nagyon izgat engem.
Hölgyekhez szólna a kérdésem: miért olyan nagy dolog ez? vagy tényleg ennyire zavaró?
engem is zavart régen, de azért, mert gondoltam, ha jó neki, akkor inkább "dőljön hátra" és adja át magát az érzésnek... aztán "felnőttem" :-)
teljes mértékben elfogadom azt, ha valaki nézi a hölgy partnert. mindenki saját maga tudja, hogy mi jó neki.
az én párom van amikor néz, van hogy beindulok attól hogy néz és tetszik neki, és ez fokozó hatással van rám is.
van hogy a párom hátra dől és nem néz, nálunk teljesen változó.
a szégyenlősségről meg annyit, hogy ha valaki olyan párkapcsolatban él, ahol a másikat szereti teljes mértékben elfogadja, ott nem lehet az kifogás hogy "szégyenlős" valaki
Amikot én csinálom a barátomnak és közbe néz az engem egyáltalán nem zavar, de ha ő kényeztet engem és néz akkor nem tudom élvezni a dolgot...
nem tudom igazából miért van ez
Én fiú vagyok
Lehet,hogy azért ,mert esetlegm megalázónak érzik???
Leht,hogy mélyen a tudatalatt annyira bennünk ven,hogy a másik nemi szervét szájjal érinteni nem szép dolog?
És csak egyszerűen nem akarják,hogy nézzük őket miközben olyat csinálnak ami nem erkölcsös?? Lehet,hogy ez tudat alatt ennyire bennük/bennetek van? Értiek mire gondolok?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!