Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, tolerálnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, tolerálnátok, ha a barátnőtök már nem lenne szűz viszont egyáltalán nincs tapasztalata? Szerelmesek voltunk, megtörtént a dolog, viszont sajnos utána el kellet, hogy váljanak útjaink.

Figyelt kérdés

Félreértés ne legyen: nem bántam meg a dolgot vagy ilyesmi, pusztán érdekel, hogy nem hangzik-e hülyén, hogy nem vagyok szűz, viszont kb mintha az lennék, mert semmi rutinom nincsen.

22/L

2011. febr. 16. 19:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
az ilyen dolgok engem nem érdekeltek, azért nyilván van egy elvárás, hogy az illetőnek nem-e volt kRvás magánélete. Amugy ezenkívűl ez mindenkinek a saját dolga, így lényegtelen ezen rágódni. Sztem inkább örülni kellene, hogy be lehet vezetni az élet csodásabb részeibe is!
2011. febr. 16. 19:08
 2/16 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem ez egyántalán nem baj....én személy szerint örülnék ilyen csajnak,legalább kicsit kitanithatnám :) Jó az sztem,ha nem tapasztaltabb a csaj mint én...:) Legalább tudom nem feküdt le 100 pasival ;) Szóval örülnék akár neked is :P
2011. febr. 16. 19:09
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
ez a legjobb verzió. egy ribanc se vagy akin átment egy vonatnyi fiú, de szűz se vagy!
2011. febr. 16. 19:10
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
Én csípem a kicsit esetlen lányokat. Egy nő legyen is mindig az egy picit.
2011. febr. 16. 19:14
 5/16 anonim ***** válasza:
17%
Hát mondjuk nekem nem kellenél:) most komolyan mondtam és ahogy téged nem érdekel úgy engem se:D
2011. febr. 16. 19:17
 6/16 anonim ***** válasza:

A mi kapcsolatunkba szintén Így van a dolog... az ágyba csak én dolgozok szinte ő meg csak várja mikor lesz jó... nem nagyon zavar de szerintem lényegesen jobb lenne ha ő is dolgozna kicsit és nem lenne másnap egy kis izomláz a csípőmbe...

hozzáteszem neki több 3x kapcsolata volt kb ilyen téren mint nekem 25/F

2011. febr. 26. 13:05
 7/16 AVATAR282827 ***** válasza:
59%
nincs ezzel semmi hiba, majd lesz tapasztalatod idővel...az meg hogy nem vagy szűz, szerintem a mai világban már nem egy nagy vasistdas...szóval egyátalán nincs veled baj
2011. febr. 26. 13:12
 8/16 anonim ***** válasza:
35%

Csak néhány betegesen perverz pasinak jelent plusz örömöt, ha egy lány szűz.

A szexbe meg majd belejössz :)

2011. febr. 26. 13:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is így volt, én szóltam a mostani páromnak, hogy tapasztalatlan vagyok, csak egyszer volt szex, és megértette:)
2011. febr. 26. 13:18
 10/16 anonim ***** válasza:
30%

"Csak néhány betegesen perverz pasinak jelent plusz örömöt, ha egy lány szűz."

Ez vicc?? Akkor mindenkit b*szni kell? Meg különben minden ember szűzként születik meg!!!!! Akkor tényleg ezért van sok beteg perverz vagyis mindenki az ezek szerint? Fordulj orvoshoz b*zd meg! Neked elmentek otthonról-.-"

2011. febr. 26. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!