Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem álszent és gonosz dolog a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem álszent és gonosz dolog a lányok részéről, hogy kivétel nélkül lenéznek minden fiút, aki valaha is fizetett a szexért?

Figyelt kérdés

Azt gondolom, ebben a kérdésben felesleges a mellébeszélés. Nagyon sok fiú és férfi még bőven huszonéves korában is szűz, mert egyszerűen senkinek sem kell. A legelkeserítőbb, hogy ez egy teljesen természetellenes állapot, mert semmi baj nincs velük, értelmesek és ápoltak, csak éppen nem férnek bele az abnormális elképzelésekbe.

A nők java részének szerintem fogalma sincs róla, hogy milyen lehet ezeknek a srácoknak a helyzete, mivel nekik csak egy szavukba kerül, ha akarnak valamit.

Nem nagyon hallottam még olyan nőről, aki azért lett volna szűz még jóval 20-on vagy akár 30-on túl, mert szerette volna, csak nem jött össze neki. És amikor jönnek ide panaszkodni, hogy már x hete nem volt szex és milyen szörnyű...na, az az igazi csúcs!

Szóval?

2011. febr. 16. 12:46
1 2 3 4
 21/35 Szűcs Vivike ***** válasza:
91%

Ha neked az a célod, hogy minél több nővel legyél, abszolút érzelemmentesen, hát rajta!!! Ki gátol, mert én nem?! De majd úgyis rádöbbensz előbb vagy utóbb, hogy hiába a sok szex, ha nincs senkid, aki hazavár, amikor annyira egyedül érzed majd magad, mint a legutolsó kivert kutya...

Ja és a monogámia? Tökéletes példák erre a szüleim, akik már idestova 32 éve házasok, és még most is aktívak szexuálisan...Az a baj a mostani párokkal, hogy ha valami nehézség támad a kapcsolatban, inkább különválnak, mintsem megpróbálnák helyre hozni. Jó, aláírom, van olyan amit nem lehet, és akkor tényleg külön/válni kell, mert lehet, hogy úgy jobb... De hogy meg sem próbálni! Gyenge jellemre vall.

Kiérdemelni meg sok mindent lehet, de nem a házasságot.

De nem győzködlek tovább, mindenki úgy cs.szi el az életét, ahogy akarja.

Vazektómia? Nyugodtan! A te döntésed!

2011. febr. 16. 23:55
 22/35 anonim ***** válasza:
83%
az eddigi hozzászólásokból és férfimegnyilvánulásból (mert itt is akadtak gyöngyszemek :D) MEGÉRDEMLITEK! az ilyen nyavajgós, tehetetlen egyének mégis mit akarnak? innentől kezdve az a nő csinálja jól, aki kihúz belőletek minden pénzt és legbelül röhög a szánalmas kis életeteken, meg a derékon alul hordott apró agyatokon!
2011. febr. 17. 10:32
 23/35 anonim ***** válasza:

Ez jó! "Abnormális elvárások miatt"? Ez kölcsönös, én már olyanokat olvastam itt, hogy már semmin sem lepődök meg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Több, mint ezer visszautasítás és még mindig azt hiszed, hogy veled persze semmi baj, csak azokkal, akik visszautasítottak. Értem én, ha mindenki szembe jön veled az úton, tuti nem Te mész a rossz irányba....

2011. febr. 17. 10:49
 24/35 anonim ***** válasza:

Igen, ABNORMÁLIS!!! Elvárások!

Egy totál csóró panelos qrva akinek még érettségije sincs az milyen alapon "vár el" bármit is? Főleg pénzt, intelligenciát és hasonlókat? Azért mert jól néz ki? Feldughatja a külsejét.

2011. febr. 17. 12:05
 25/35 A kérdező kommentje:

10.49

Ne is haragudj, de ez nagyon sértő volt! Ha megnézed, én semmi durvát nem írtam a női nemre, úgyhogy cserébe joggal várhatom el tőled is.

A környezetemben senki, még a legdurvábban őszinte emebr sem mondta még rám, hogy ronda lennék. Ápolt vagyok és rengeteg témáról lehet velem beszélgetni, mindig meghallgatom a másikat.

Főiskolát végeztem, az intelligenciahányadosom jelentősen meghaladja az átlagot. Végeztem már önkéntes munkákat és nemcsak a cicababáknak segítek felcipelni a lépcsőn a bőröndjét, mikor éppen egy pályaudvaron vagyok.

És még valami: ezt a szöveget felejtsd el a férfiak szexmániájáról! Való igaz, hogy per pillanat erősen foglalkoztat, rengeteget beszélek róla, de ez pont a hiánya miatt van. Amikor volt barátnőm és rendszeresen szeretkeztünk, akkor a szex csak egyike volt a napi elfoglaltságaimnak, elfoglalta a helyét a munka, a pihenés, a művelődés és a barátnőmmel kapcsolatos szabadidős tevékenységek(kirándulás, tv-nézés, szórakozás) mellett.

2011. febr. 17. 12:36
 26/35 A kérdező kommentje:
"harmadik sorban "ember"
2011. febr. 17. 12:44
 27/35 anonim ***** válasza:
6%

Akkor térjünk vissza egy pillanatra az eredeti kérdésre:

"Nem álszent és gonosz dolog a lányok részéről, hogy kivétel nélkül lenéznek minden fiút, aki valaha is fizetett a szexért?"

Tegye fel a kezét az a lány/nő aki feküdt már le férfival úgy hogy az előtte egy kanyi vasat nem költött rá. Se randi, se ajándék, se virág, se alkohol... semmi.

Tegye fel a kezét az a lány/nő aki még sohasem feküdt le férfival a pénze miatt (hazudozást, "nem csak a pénz miatt" típusú négermosdatást nem kérünk!)

NYILVÁN teljesen álszent dolog volna ha ezek, PONT EZEK szólnának le MINKET!

2011. febr. 17. 13:53
 28/35 anonim ***** válasza:
25%

Amúgy nem tudom mit vergődsz, az elején valahol leírtam, h azért szólják le, mert szeretnének benned szégyenérzetet kialakítani, hogy nehogy elmenj ku*rvázni.

Ennek meg az az oka, h szinte minden csaj tart ettől, h elmegy a palija egy prostihoz.

Azt gondolják így megelőzhetik, ha jönnek a szokásos szöveggel, h lehordják mindenféle lúzernak azt aki volt már.

"mi az h ekkora szerencsétlen, h nem bír magának összeszedni egy nőt?"

Ismerős?

Persze ha megmondanád erre a mondatra a frankót (leírnám, h lenne kedvem de nincs) tuti sírás lenne a vége szal csak a szokásosat tudnám mondani, h ne foglalkozz azzal mit magyaráz egy nő.

Ezért is vagy te is meg a többi rakás szerencsétlenség( köztük a kérdező is) egy rakás sz*ar!

Mit foglalkozol azzal h egy nő mit magyaráz?

"nem lényeg a pénz"

na most szerintem ezen fölösleges vitatkoznunk!

"a belső a lényeg"

ezen is

"nem számít a méret"

ezen is

"soha nem csaltam meg senkit"

ezen is

szal ezekben a témakörökben fölösleges belemenni vitába, mert úgyis lehazudják még a csillagos eget is!

Meg minek??

Ha ismered a nőket tudod h ez mind csak duma!

Szal én azt tanácsolom, h ne foglalkozz vele mit magyarázz, én totál le szoktam sza*rni aztán mégis jönnek-mennek az ágyamban:D

2011. febr. 17. 14:18
 29/35 anonim ***** válasza:
87%

10:49 vagyok

kedves kérdező! akkor ezek szerint Te nem a húsz év feletti, senki sem kellő szüzek táborát gazdagítod, hiszen volt már barátnőd... sose írtam, hogy az összes férfi szexmániás, azt sem, hogy a nőknek ne lenne igényük a szexre, pont ezért nem hiszem el, hogy aki keres, nem talál olyat, aki maga is a szex miatt feküdne le vele.

azért osztjátok ám Ti is (tisztelet a kivételnek) az észt, az alattad lévő se kutya...

"Tegye fel a kezét az a lány/nő aki feküdt már le férfival úgy hogy az előtte egy kanyi vasat nem költött rá. Se randi, se ajándék, se virág, se alkohol... semmi." <--- tyű, tehát nem azért mész el egy lánnyal bármilyen programra, mert az érdelek, jól érzed magad, csak hát, végigülöd az a filmet, hiszen az egy előfizetés, egy előzetes befektetés a szexbe? ok.

akkor most válaszolok is:

"1: "nem lényeg a pénz"

na most szerintem ezen fölösleges vitatkoznunk!"

szeretném, ha több pénzem lenne? igen, ki ne szeretné! de magam szeretném elérni, az utólsó dolog, ami érdekel, hogy egy férfinak mennyi pénze van.

"2:"a belső a lényeg"

ezen is" a belső és a külső is lényeg, hogy egész őszinte legyek. az egyik, a másik nélkül nem lehet teljes. hiába tetszik valaki, ha belül semmit nem ér a szememben (akkor max. szexre jó... egy darab kolbászért, minek egy egész disznót tartani?) és hiába imádok valakit, lehet nagyon jó barát, de párkapcsolatban, szexuális kapcsolatban nem tudnék vele élni, ha nem vonz testileg.

"3:"nem számít a méret"

ezen is " én is! :D ne legyen se túl kicsi, se túl nagy... tudod mit? legyen átlagos!

"4:"soha nem csaltam meg senkit"

ezen is " pedig soha nem csaltam meg senkit! hiszed, vagy nem.. :)

2011. febr. 17. 14:57
 30/35 anonim ***** válasza:
87%
ja és még valami... ennek semmi köze a szégyenérzet keltéshez. nekem tök mindegy, hogy XY prostihoz jár-e, vagy se, attól legkevésbé sem félek, hogy aki esetleg velem van, az majd qrvázni fog járni. sőt, szerintem a legtöbb nő így van ezzel. az, hogy ilyen kérdések felmerülnek, alapvetően nem azért van, mert a nők felhozzák. valójában Ti vagytok legbelül megkeseredve, akik saját maguk előtt szégyenlik, ha nyiltan fizetnek a szexért.
2011. febr. 17. 15:20
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!