Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem álszent és gonosz dolog a lányok részéről, hogy
kivétel nélkül lenéznek minden fiút, aki valaha is
fizetett a szexért?
Figyelt kérdés
Azt gondolom, ebben a kérdésben felesleges a mellébeszélés. Nagyon sok fiú és férfi még bőven huszonéves korában is szűz, mert egyszerűen senkinek sem kell. A legelkeserítőbb, hogy ez egy teljesen természetellenes állapot, mert semmi baj nincs velük, értelmesek és ápoltak, csak éppen nem férnek bele az abnormális elképzelésekbe.
A nők java részének szerintem fogalma sincs róla, hogy milyen lehet ezeknek a srácoknak a helyzete, mivel nekik csak egy szavukba kerül, ha akarnak valamit.
Nem nagyon hallottam még olyan nőről, aki azért lett volna szűz még jóval 20-on vagy akár 30-on túl, mert szerette volna, csak nem jött össze neki. És amikor jönnek ide panaszkodni, hogy már x hete nem volt szex és milyen szörnyű...na, az az igazi csúcs!
Szerintem álszent dolog. 37/nő Engem ez inkább izgat, elmeséltetném vele a sztoriját. Totál tisztességes ember vagyok, de azért már csórtam csokit a boltból. Hát akkor én már örökké bűnös ember maradok? Nem hiszem.
2011. febr. 16. 13:01
2/35 A kérdező kommentje:
Nem, a csokilopásnál nagyon sok messze rosszabb dolog létezik.
2011. febr. 16. 13:02
3/35 anonim válasza:
Valóban álszent dolog. Meg amikor sírnak hogy őket senki sem veszi észre, mert a hapsiknak ez meg az kell... és pont annak mondják ezt aki odavan értük, csak a hölgy nem nézi elég férfinak, nem fér bele az "elképzeléseibe" a srác, nem akar tőle semmit.. Na ez kutya egy érzés, volt benne részem. Még csak 24 vagyok van még remélhetőleg pár jó évem, de azért néha elgondolkodok hogy meddig bírom hogy levegőnek néznek... és lehet hogy egyszer majd befizetek egy kis testiségre :)
2011. febr. 16. 13:26
4/35 A kérdező kommentje:
Hát igen. Én is 25 éves koromig voltam kénytelen várni a dologgal. Végül sikerült hagyományos módon, de nem sok választott el a könnyebbik megoldástól.
2011. febr. 16. 13:29
5/35 anonim válasza:
Én mindig csak a magam szempontjából nézem a dolgokat, és mivel így jómagam erkölcsileg makulátlan vagyok, ezért ezt várom el a férfi partnertől is, nekem nem fér bele, sem egyéjszakás, sem prosti. Én nő létemre 20 után vesztettem el, mégse volt gond belőle, akit a szüzessége befolyásol abban, hogy milyen ember, az valószínű tényleg beteg. Aki pedig igényes és ápolt olyan nincs, hogy nem kell senkinek, csak talán tisztában kellene lennie a saját adottságaival és mondjuk lehet első körben nem a szépségkirálynőket megcélozni...
2011. febr. 16. 13:59
6/35 anonim válasza:
13:59nek: ez is egy tévhit... én pl nem vagyok túl jóképű viszont ápolt vagyok (normális ruhákba járok, tisztálkodok, borotválkozok stb nálam ez ezt jelenti)És igenis van hogy nem kell.. mert nem adonisz bmw-vel.. :D És nem szépségkirálynőkkel foglalkozok, sőt, a nagyon egyszerű csajok vonzzanak inkább, de még nekik is irreálisak az elképzeléseik. Lehet hogy inkább ők nincsenek saját magukkal tisztába.
2011. febr. 16. 14:18
7/35 anonim válasza:
Pont ilyen cipőben járok én is. 27F vagyok.
Még véletlenül sem a szépségkirálynőket meg a disco királynőket célzom meg, hanem inkább az egyszerűbb, de azért még csinos, igényes lányokat, és engem is teljesen levegőnek néznek. Pedig edzek (de azért nem vagyok izomállat), szolizok (de nincs narancssárga szoli bőröm), van kocsim (nem bmw, de nem is suzuki), van lakásom (nem úszómedencés ház, de elég jó kecó), és lám, itt vagyok mindenféle csaj nélkül, immár lassan két éve.
2011. febr. 16. 14:25
8/35 anonim válasza:
A lanyok azert vernyakolnak mert felnek, h a pasijuk is ott kot ki:)
Sok no atelhette mar ezt, h a ferjerol kiderul, h ku*rvazik:)
2011. febr. 16. 15:07
9/35 anonim válasza:
13:59 vagyok: nem érdekel a pénz, nem érdekelnek az ajándékok, sem a kocsi, sem a lakás, ami viszont fontos a műveltség, figyelmesség, kedvesség udvarlás. A legtöbb férfi emögé bújik, hogy minden nő a pénzre megy, de ez nem igaz! És akkor én mit szóljak, most kezdjem el sorolni, hogy minden pasi szexmániás, más nem érdekli, igényei vannak, de az, hogy ő is nyújtson valamit is, az már megerőltető, azt hiszi, ha van pénze, akkor már rögtön szétteszem neki a lábam? Az önsajnálat és az általánosítás helyett talán meg kellene próbálni normális nőket keresni.
2011. febr. 16. 15:12
10/35 anonim válasza:
Utolsó: ezt a maszlagot remélem te sem gondoltad komolyan!
Ha ez így lenne akkor én pl. nap mint nap megdönthetnék akit csak akarok. Igen ti CSAK a pénzre mentek! Nem kell hazudozni meg mosdatni a négert. Van szemünk, tudod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!