Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha a szex nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsicska kérdése:

Mit csinálnátok ha a szex nem működik a párotokkal?

Figyelt kérdés
10 éves kapcsolatról beszélünk és a szex soha nem volt tökéletes
2011. febr. 15. 22:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.Nem azt mondom hogy elfelejti hanem megpróbál túllépni rajt
2011. febr. 15. 23:21
 12/18 A kérdező kommentje:
hogy mi a baj?Hát mondjam azt hogy az orális részén kívül semmi izgalmas sincs benn számomra?Pedig nem panaszkodhatok mert elég sok mindent megtesz hogy jó legyen nekem
2011. febr. 15. 23:24
 13/18 Moszuke ***** válasza:
39%

hmm.. és most erre milyen választ vársz?

ha nem izgulsz fel a pasidra ahogy feletted liheg, hozzád búj, miközben ki-be húzogatja a kukit csókolgat itt-ott, kézzel b*sztatja a buksid vagy a melled amit kívánsz vagy ahogy lovagolsz rajta.. az ellen mit tudsz tenni?

2011. febr. 15. 23:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ha a pasi tényleg mindent megtesz, hirtelen nem tudok tanácsot adni.

Úgy látom, nem is tudod konkrétan körülírni a problémát, így az is nehezen magyarázható, hogy a pasidnak mit kellene másképp csinálnia. Vagy tudod? Mert akkor csak mondani kellene neki.

"Semmi izgalmas nincs benne" - ha szerelmes vagyok valakibe, az az ember jó esetben izgat. A közelsége, az érintése, a csókja, az ölelése... És én is vágyom rá, a testére, hogy végigsimogassam, csókoljam. Te érzed ezt? Persze, technika kérdése is a jó szex, de azon lehet javítani, ha az alap vonzalom megvan.

De hogy 10 évig soha nem volt tökéletes, és nem tudtátok megoldani... Passz.

2011. febr. 15. 23:59
 15/18 A kérdező kommentje:
Szeretem ha átölel ha hozzámér, de valahogy nem tud úgy felizgatni hogy jöjjön az az érzés amit mindketten szeretnénk.Van olyan hogy csak szex terén nem illünk össze?
2011. febr. 16. 00:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Tudod az csak egy dolog, hogy elmondtad neki hogy megcsaltad... De mi volt az oka, hogy ezt tetted? Mert aztírtad, csak akkor jöttél rá, hogy nem olyan jó vele a szex, amikor már félreléptél. Ha minden okés,mert a szexen kivül elvagytok,akkor miért léptél félre. A legtöbb kapcsolatban pont ez a probléma. Ahelyett, hogy az ember elmondaná a párjának az őszintét, ami bántja a szívét,lelkét, belemenekül egy másik újabb problémába és megcsalja a párját, szeretőt tart stb. Esetek 80%-ában lehet orvosolni a problémát, bár ezt nem minden esetben. Van olyan, hogy nem illik össze két ember szexuálisan, akármit is csinál. De ha nem akarod ezért elhagyjni, mert szereted, mert jól kijöttök, akkor ne csald meg... Akkor fogadd el így a helyzetet.
2011. febr. 16. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Aki megcsalja a párját nekem ne merje azt mondani, hogy szerelmes, mert ha én tényleg szeretek valakit akkor meg sem fordul a fejemben, hogy megcsaljam, még akkor sem ha nem jó a szex!! Miért nem beszélitek meg, hogy mi nem jó a másiknak, vagy éppen azt, hogy mire vágytok? Szerintem mindenre lehet megoldást találni.. de a megcsalás nem old meg semmit, csak újabb problémákat szül.
2011. febr. 16. 15:35
 18/18 A kérdező kommentje:
A megcsaláshoz több minden vezetett.De nem életem legjobb döntése volt.Azon dolgozom hogy helyreálljon minden mi eddig volt.A kérdés ezért szólt
2011. febr. 18. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!