Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbálás-függőség! Megoldás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kormos Kristóf kérdése:

Maszturbálás-függőség! Megoldás?

Figyelt kérdés

Üdv.

Azt szeretném megkérdezni hogy van-e arra megoldás, hogy megszüntessem a naponta nagyon sokszori maszturbációm.

Idegesít néha, de azért is...teljesen rászoktam.ÉRTELMES EMBEREK válaszoljanak.

2011. febr. 15. 21:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

ezt hogy érted, utlosó kommentelő? annyira hogy fájjon?

fiú vagyok.:)

2011. febr. 15. 21:52
 12/20 anonim ***** válasza:
hány évews vagy, most komolyan?
2011. febr. 15. 22:34
 13/20 A kérdező kommentje:
15, 16 leszek márciusban.
2011. febr. 15. 22:45
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

jelentkezz az anonim maszturbátoroknál, ott heti két foglalkozásban, csoportosan nyíltan beszélhettek szenvedélyetekről, aztán egy néhány hónapos elvonókúra után, tiszta lesz....a kezed....újra.

Sok sikert, és kitartááááááááááááááást, neee add föl szurkolok neked!!!!!!!!!!!!

2011. febr. 15. 23:05
 15/20 anonim ***** válasza:
7%
Tesó!!! Nagyobb bajod ne legyen! Mi a havverjainkal azonn versenyeztünk hogy ki tudja extrémebb helyen kicsapatni:D(mármint saját magának)
2011. febr. 15. 23:48
 16/20 Joco901019 ***** válasza:
44%
15 évesen én is minden nap csináltam a többiek jól mondják kinövöd most vagyok 20 éves és már csak hetente egyszer csinálom amikor van csajom akkor nem. Egyszer majd megunod.
2011. febr. 16. 12:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Az a heti egy 20 évesen...nem vagyunk egyformák.
2011. febr. 16. 19:46
 18/20 destrucor válasza:
ŐŐ ez bonyolultabb mint mondják és ennek lehetnek veszélyei is szokj le mít teheted mert egy idő után megszokod és képtelen leszel elélvezni "más keze álltal" csak ha magadnak csinálod mert megszokod azokat a mozdulatsorokat!! Hidd el ez nem vicc szűkítsed le heti 1-re mert rosszul járhatsz!!
2012. okt. 8. 20:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Az utolsó jól írja! Google-ba nézz utána, ennek a függőségnek. Sajnos komolyabb mint sokan gondolják. És nem csak esztétikai, egészségügyi problémák lehetnek belőle hanem a pszichológiai gondok is, pl. a megszokott kéz, mozdulatok, egy idő után, lehet, h nem fogod úgy élvezni vagy sehogy a szexet sem. Sok energiádat, idődet leköti. Gondold el mit csinálnál ha 10 órában munkahelyen lennél? Hogy oldanád meg a napi 10-20 maszturbálást? Még az ebédszünetben is sürgetnek nem hogy kimászkálj a wc-be 20x... Nézz utána, már találni sok cikket!
2013. jan. 5. 13:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha komolyan gondolod, és érzed, hogy baj van: Ezt olvasd el: [link]

Kb. 10 perc alatt végig olvasod, ez egy rövidebb maszturbálással ér fel, hogy témánál maradjunk, Szerintem szánd rá az időt, ha még olvasod ezt a választ!

2013. jan. 5. 13:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!