Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbálás-függőség! Megoldás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kormos Kristóf kérdése:

Maszturbálás-függőség! Megoldás?

Figyelt kérdés

Üdv.

Azt szeretném megkérdezni hogy van-e arra megoldás, hogy megszüntessem a naponta nagyon sokszori maszturbációm.

Idegesít néha, de azért is...teljesen rászoktam.ÉRTELMES EMBEREK válaszoljanak.

2011. febr. 15. 21:06
1 2
 1/20 Fémfaház ***** válasza:
31%
szerezz 1 csajt és megvan oldva
2011. febr. 15. 21:07
 2/20 A kérdező kommentje:

Amikor csajom volt, akkor is ugyan ez volt...ez megy már nagyon-nagyon sok idő óta.

Sőt le is feküdtem valakivel, de az sem oldotta meg...:/

2011. febr. 15. 21:08
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy megoldja a barátnő. Max ha minden nap találkoznak. Mi bnőmmel hétvégente találkozunk, de így is maszturbálok minden nap.
2011. febr. 15. 21:10
 4/20 A kérdező kommentje:

Az nem is baj, de én rengeteget...és már kezd zavarni.:(

Nicns valami tipp, hogy lehetne róla leszokni?

2011. febr. 15. 21:11
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom még eléggé fiatal vagy és most jöttél rá a dolog élvezetes részére, miszerint azzal nem csak pisilni lehet. Ne aggódj, ez egy önismereti túra, kinövöd. Mármint a napi többszörit. Leredukálódik heti egyre. És aki mást mond, az tuti hazudik.
2011. febr. 15. 21:12
 6/20 Futurare ***** válasza:
56%
21:12 véleményét osztom.
2011. febr. 15. 21:18
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez változni fog idővel,nyugi.Addig örülj,amíg tudsz maszturbálni,reszelni.A rendszeres sex orvosolja a problémát,a hétvégi egyszeri alkalom nem,ezzel egyet értek,velem is ez van,bár ha végigreszelem a hétvégét,az sem elég.:)
2011. febr. 15. 21:18
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem értem miért probléma ez? A férjem mesélte, hogy tizenéves korában napjában 5-6 alkalommal is önkielégített. Sőt, amikor voltak barátnői, de nekik sok volt, amennyit ő akart akkor is.
2011. febr. 15. 21:44
 9/20 A kérdező kommentje:

De én sokkal többet, utolsó kommentelő...és nagyon zavaró.

zet neúgy képzeljétek el hogy napi 5-6 és kész, sokkal de sokkal több....

2011. febr. 15. 21:50
 10/20 anonim ***** válasza:
61%

Előbb utóbb megunod és ilyenkor visszaszorul a függőség.

Ha fiú vagy (bár gondolom a lányoknál is így van ) csináld addig ameddig "jegelni nem kell" és tuti nem fogod kívánni ;)

18/F

2011. febr. 15. 21:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!