Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben/végén mindig elkezd zsibbadni a karom vagy az állkapcsom, vagy mind2. Miért?
Figyelt kérdés
Tegnap már az egész arcom zsibbadt, kiment az erő a kezeimből. Ez miért van? Az orgazmushoz van köze?
17/L
2011. febr. 15. 06:39
1/3 anonim válasza:
(27/F) Hát igen... valószínű, hogy köze van hozzá. Az orgazmus pillanatában az izmok megfeszülnek, majd elernyednek. A pontos okát sajnos nem tudom, de nekem a lábam szokott elzsibbadni néha és közvetlenül orgazmus után lábra kell álljak, hát az igen nehezen megy! :D
2/3 anonim válasza:
Ha nagyon jó akkor az utolsó pár percbe nekem a lábam begörcsöl, aztán elzsibbad, igen az orgazmushoz van köze, ez ellen nem sokat tudsz tenni, nincs vele semmi gond. :)
17/F
3/3 anonim válasza:
Nekem az alkarom és alábfejem szokott, de egyszercsak elmúlik, és nem megyek el..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!