Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek lánykollégiumban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek lánykollégiumban, ellenálljak a szobatársam kísértésének?

Figyelt kérdés
Az egyik szobatársam a kollégiumban gyenge érzelmeket táplál felém. Ő is lány, én is, eddig még nem próbáltam így a dolgokat. Én nem vagyok leszbikus, viszont szívesen kipróbálnám vele (ő az). Hajt a kíváncsiság, valamint szépnek is találom. Ha egyedül "vagyok", közben gondoltam már rá. Mit tegyek?
2011. febr. 14. 22:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

nem kell mást beavatni és ilyen egyszerü

a második kérdés: szerintem sokkal egyszerübb mint egy fiuval de lényegében ugyan az, engedd el magad és jön magától irányitsd és azt is hagyd h ő irányitson...de lényegében csináld azt ami neked is jol esne hajrá

egy biszex lány

2011. febr. 14. 23:23
 12/18 PT-Daniel ***** válasza:
60%

Tudod, most ugy erzem magam, mint akinek elmondjak, hogy megis letezik a husveti nyuszi!

Kerlek tedd meg!

MUSZAJ MEGTENNED!

Minden tinifiu nedves almaiert, AZ EG SZERELMERE ESS NEKI!!!

komolyra forditva: mivel mar ugy is kecsegtetsz a gondolattal, szerintem egy szep tapasztalat, amit valoszinüleg utolag sajnalnal, ha nem tenned meg.

2011. febr. 14. 23:47
 13/18 anonim ***** válasza:

"de nem elítélendő mások szemében az ilyen?"

Miért kéne erről másnak tudnia? Nyilván nem fogtok nyilvánosan randizgatni. Ami pedig az ágyban történik, azt megbeszélitek, hogy nem mondjátok el senkinek.

2011. febr. 15. 00:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Kipróbálod, ha nem tetszik akkor nem vagy leszbi, ha igen, akkor max leszbi leszel vagy biszexuális. De amm jobb ha titokba tartjátok.. :P
2011. febr. 15. 09:22
 15/18 anonim ***** válasza:
ha hajlasz rá tedd meg, de azt se felejtsd, h házinyúlra nem lövünk...
2011. febr. 15. 10:47
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
Kíváncsi vagyok, milyen válaszok érkeznének, ha fiúkollégiumban lakó fiú tenné fel ugyanezt a kérdést...
2011. febr. 15. 11:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát szerintem amikor leoltottátok már a lámpát, akkor bújj be mellé az ágyba és öleld meg. Picit maradjatok úgy, majd adj egy puszit a nyakára, ha szégyenlős vagy és akkor majd ő kezdeményez biztosan. Gondolom csókolózni fogtok, egymás nyakát puszilgatni, simogatni a másik mellét és egyre lejjebb és lejjebb... Vetkőztetni kezd majd te is őt, és majd nyalogatja a mellbimbód, szopogatja, és aztán ki fog valószínűleg nyalni, addigra már tiszta nedves leszel, ujjazni fog.... biztos tudja hogy kell mivel ő maga is lány és nagyon jó lesz.... hmmm:D

am én jövőre leszek kolis, és egy szexi biszex vagy leszbi szobatárs minden vágyam.:$:D

amikor ilyeneket olvasok úgy felizgulok, csak félek, hogy ki tudja hogy néz ki aki írja, és én elég szépnek tartom magam, meg igényesnek mindenféleképpen, és egy hozzám hasonló, szexi, jól öltözött, igényes csajjal bármit tennék. am 1 éve pasim van, de a lányokra jobban igzulok.:D

18/L

(ha vki olyan leszbi vagy bi csaj, mint amit felül leírtam, nyugodtan küldhet e-mailt.;)

2011. febr. 15. 15:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy már előre problémázol... szerintem inkább ne, ha még két évig össze lesztek zárva. Elég hamar megkergülnél a dologtól. Én már most megunnám a nyávogást, sztem a csaj is, és szétrágnád magad jó eséllyel. Bocs fiúk.
2011. febr. 15. 22:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!