Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden férfi félrelép egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi félrelép egy kapcsoltaban, egy idő után?

Figyelt kérdés
Miért van az ,hogy a férfiakból hiányoznak az érzések?
2011. febr. 14. 11:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ja, alényeg lemaradt, 20% nem lép félre, ha elégedett a feleségével és szereti.
2011. febr. 14. 11:54
 12/24 anonim ***** válasza:

Rossz hírem van: normális rendes pasasból, aki szeret téged és megbecsül, kevés van, ráadásul az egyiküket én "birtoklom":) de nem lehetetlen, csak siess, mert fogyóban vannak.

25 N

2011. febr. 14. 12:01
 13/24 anonim ***** válasza:

Az ország szextesztje mit se számít, csak hogy mást mondjak én pl nem hallottam róla, ergo nem vagyok abban a csoportban akiknek szánták. Mondjuk így a végeredményét se ismerem. Nem minden férfi lép félre, de még inkább úgy mondom, hogy van olyan férfi aki félrelép.

"Miért van az ,hogy a férfiakból hiányoznak az érzések?"

Ezt a kérdést pedig értelmezni se tudom. Minden ember érző lény, tökmindegy, hogy nő vagy férfi.

2011. febr. 14. 12:02
 14/24 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint igen.

by Alekosz

2011. febr. 14. 12:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Az ország szextesztje nem jutott el hozzám sajnálom:) Le kell törnöm a hangulatod, mert én sose leszek hűtlen;) Másik meg a nők miért is lépnek félre? Ez nincs a tesztedben?:D Szóval ne általánosíts le mindenkit, mert a teszt nem engem jellemez, hanem több száz perverzt, meg egy két normális embert:) és mint harmadikként én nem voltam ott. Szomorú hír, de igaz, nem vagyok hűtlen.
2011. febr. 14. 12:18
 16/24 anonim ***** válasza:

Szerény véleményem szerint első lépésként egy kis kommunikáció, arról hogy mi is hiányzik a kapcsolatból. Ha ez nem megy akkor meg legyen elég "tökös" (igen a leányzó is adott esetben) hogy kilépjen a kapcsolatból.

33_F

2011. febr. 14. 12:37
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is kb. a pasik 80%-a ribanc. Elég sok eléggé elkölcstelenek és érzelmileg sekélyek.

20% aki nem lép félre egyszer sem, nos, sajnos ezeket kellene klónozni.

Hülyeség h minden ffi félrelép... ez kb. olyan, mintha azt mondanák, hogy minden nő hűséges. Van ilyen is, olyan is.

2011. febr. 14. 12:39
 18/24 anonim ***** válasza:
Klónoztatást és átörökítést vállalok priv. xD
2011. febr. 14. 12:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Akinek bnője van, az valszeg jól néz ki, és így gyakran van kísértés, h félrelépjen. Aki csúnya, annak pedig általában nincs bnője, tehát félrelépni se tud.
2011. febr. 14. 13:27
 20/24 anonim ***** válasza:

Utolsó: aki csunya az probálkozni szokott. Ezt tapasztalatból irom, mert az én párom ugyan nem egy Adoniszde nekem bejön, szeretett is, aztán mégiscsak megjelent az a bizonyos 3. fél a szinen,akire én már kezdetben is gyanakodtam,ám a párom probálta megmagyarázni h. nincs miért, végül a csaj miattam szállt ki a dologbol mert mi már régota együtt voltunk és nem akarta az egészet.

Uh. a pasik probálkoznak sajna...

2011. febr. 14. 13:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!