Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden férfi félrelép egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi félrelép egy kapcsoltaban, egy idő után?

Figyelt kérdés
Miért van az ,hogy a férfiakból hiányoznak az érzések?
2011. febr. 14. 11:29
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Vagy pl.miért van az minden férfi csak szexkapcsit akar meg lazát?És nem csak én vagyok ezzel igy,a barátnőim és ismerőseim is.
2011. febr. 14. 11:30
 2/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem hiányoznak. Max. te fogsz ki mindig olyan pasikat, és most általánosítasz. Képzeld van, hogy a csaj lép félre. Akkor most minden nő k*rva?
2011. febr. 14. 11:32
 3/24 anonim ***** válasza:
68%

Ne keverd a szexet,és a párkapcsolatot, távol álnak egymástól.

Ha egy lány megtetszik és úgy érzem hogy lefeküdnék vele attól még nem fogom meg tenni mert van egy kapcsolatom, akit tisztelek, becsülök és szeretek, és nem csak a teste miatt kell nekem.

Te is ha meglátsz egy "jópasit" nem feltétlen csalod meg vele a párodat, csak max megnézegeted :)

Van egy olyan közmondás, hogy hűséget fogadtunk, nem vakságot.

2011. febr. 14. 11:33
 4/24 anonim ***** válasza:
64%

Mi az hogy minden? Elgondolkozol te ezen néha miket állítassz? Ismerek olyat aki csak azt akar, és mellé a stílusa is hasonló, hát mit mondjak, legszívesebben szájon verném őket, de attól hogy vannak olyanok, attól még nem minden férfi azt akarja.Az egy dolog hogy te (nem véletlenül) olyanokat fogsz ki... Ha látják rajtad hogy kapható vagy rá akkor egyértelmű...

21F

2011. febr. 14. 11:33
 5/24 anonim ***** válasza:
7%
Csak bosszúból lépünk félre, ha az asszony megcsal.
2011. febr. 14. 11:36
 6/24 anonim ***** válasza:

Nem minden férfi lép félre.

Aki laza kapcsolatot keres, az nem akar kötöttségeket. Meg tudom érteni, ha épp erre van szüksége hát legyen. Tisztességesen bevallja a szándékait, nem ver át senkit. El lehet dönteni, hogy megfelel-e így a kapcsolat, vagy sem.

2011. febr. 14. 11:42
 7/24 anonim ***** válasza:

ha magamat tekintem "x"-nek és a félre lépő férfiak halmazát "A"-nak , akkor : "x" nem eleme "A"-nak.

Szóval nem minden férfi lép félre.

2011. febr. 14. 11:43
 8/24 anonim válasza:
75%
Nem. Esetleg nem kellene általánosítani amiatt, mert szerencsétlen vagy és nem találtál eddig egy értelmes férfit.
2011. febr. 14. 11:49
 9/24 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna nem rólam szól csak az ismerőseim,és barátnőm mind ezen a véleményen vannak mint én.Ő szerintük sincs olyan férfi aki hűséges örökké.De gondoljatok bele az ország szextesztéjébe!!Mi is lett az eredménye?
2011. febr. 14. 11:52
 10/24 anonim ***** válasza:

Nagyon sok félrelép, hosszabb-rövidebb idő után, de nem mindegyik, és néha a felesége tehet róla. Szerintem a férjek félrelépési aránya:

80 % lép félre legalább 1x

30 % lép félre rendszeresen

10% aki azért lép félre, mert a felesége már nem szereti.

Ezeket a saját tapasztalataim és társkereső portáljaink, hirdetéseink alapján állítom.

2011. febr. 14. 11:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!