Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom unja a szexet. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom unja a szexet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éve és 3 hónapja vagyunk együtt. Nem élünk együtt, távkapcsolat, csak hétvégente vagyunk együtt, de akkor péntek délutántól vasárnap estig.

Körülbelül 1 hónapja nem érdekli a szex. Előtte mindíg erről beszélt, minden pillanatban akarta, mostmeg már szinte azt se engedi meg hogy orálisan elégitsem ki. Ő azt mondja megszokott engem. De én nem akarom, hogy ellaposodjon a kapcsolatunk. Én úgyérzem szinte mindenben benne vagyok, cumizok amikor csak akarja, ott és akkor csináljuk amikor csak akarja, análozni is szoktunk. Rengeteget olvasok neten, hogyan tudnék jobban szopni, hogyan csábíthatom el, mindenféle tippeket keresek, hogyan okozzak neki örömet...Dehát semmi, nem értem mi lehet a gond...

2011. febr. 13. 23:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha már visszautasított,akkor nem veled van a baj,hanem vele!
2011. febr. 19. 16:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Próbálj meg kevesebbet adni és ha hiányzol majd a (több) akkor észbe kap ha nem szomorú vége lesz.

De miért nem beszéled meg Vele?

2011. febr. 19. 16:56
 23/26 anonim ***** válasza:
Távkapcsolatban éltek! Lehet talált Valakit otthon a hétköznapokra. Vagy újra összejött az exével:)
2011. febr. 19. 17:16
 24/26 anonim ***** válasza:

biztos vagy benne,hogy nem csal meg?

hát bocs,de én ezen a vonalon indulnék el először mert ez a legvalószínűbb.

persze van olyan,hogy csak szimplán nem kívánja az egészet.

2011. febr. 19. 17:40
 25/26 anonim ***** válasza:
nem szeret már
2011. febr. 19. 18:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez az egész nem feltétlenül jelenti azt,hogy megcsalt/megcsal,és hogy nem szeret! Lehet gondjai vannak,lelkileg vagy bármi...nálunk is volt ilyen időszak 1-2hónapig de teljesen rendbe jöttek a dolgok és nem volt semmi megcsalás meg nem szeretés...ne aggódj beszélgesetek erről sokat és majd rendbe jönnek a dolgok idővel :-) csak türelem
2011. febr. 19. 19:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!