Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom unja a szexet. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom unja a szexet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éve és 3 hónapja vagyunk együtt. Nem élünk együtt, távkapcsolat, csak hétvégente vagyunk együtt, de akkor péntek délutántól vasárnap estig.

Körülbelül 1 hónapja nem érdekli a szex. Előtte mindíg erről beszélt, minden pillanatban akarta, mostmeg már szinte azt se engedi meg hogy orálisan elégitsem ki. Ő azt mondja megszokott engem. De én nem akarom, hogy ellaposodjon a kapcsolatunk. Én úgyérzem szinte mindenben benne vagyok, cumizok amikor csak akarja, ott és akkor csináljuk amikor csak akarja, análozni is szoktunk. Rengeteget olvasok neten, hogyan tudnék jobban szopni, hogyan csábíthatom el, mindenféle tippeket keresek, hogyan okozzak neki örömet...Dehát semmi, nem értem mi lehet a gond...

2011. febr. 13. 23:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%
és ha rájött hogy meleg??
2011. febr. 13. 23:29
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mondtam, hogy hagyd ott. (Ismerem a problémát, mert én is "kiszolgáló" (s ezért rendszeresen kihasznált) típus vagyok.)
2011. febr. 13. 23:30
 13/26 A kérdező kommentje:

Létezik, hogy egy férfi egyik napról a másikra rájön, hogy nem is annyira fontos a szex? Nem vagyunk együtt folyamatosan, minden percben, ezért nem értem mi lehet a gond... Nekem ez nagyon rosszul esik, folyamatosan magamban keresem a hibát és nem tudom mit tegyek...

Esetleg valami csábítási technikát vagy ilyesmit tudnátok mondani?

2011. febr. 13. 23:36
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiszolgálom a "férfiakat"Vagyis az éppen aktuális barátomat.De tényleg próbálj meg ridegebb lenni egy kicsit.Ha szombat estig vagy vasárnap reggelig nem mászik rád,akkor nem stimmel valami.1 év 3 hónap nem olyan nagy idő,hogy megunjon(egyem azt az alfa hím fajtáját).

Vagy kipróbálhatnád esetleg,hogy elmentek valami közös programra és felöltözöl nagyon csinosan,már már sexyn.Ha kiakad féltékeny tehát valószínűleg szeret még.Aztán bevetheted még a frizura változtatást a hajszín változtatást,hogy érdeklődjön,ugyan kinek akarsz tetszeni.Aztán jöhet a szexy fehérnemű.

2011. febr. 14. 00:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azt hiszik, ha a szexel baj van, azt a szexel kell megoldani, pedig ez nem így van. Nektek is a kapcsolatotokkal van baj, a barátod nem szeret téged valószínű már, igazából ha nincs ló szamár is jó helyzet állt elő valószínű. Persze az is lehet megcsal, vagy tényleg csak sok gondja van, de ha már egy év után ellaposodik mi lesz később...
2011. febr. 14. 00:07
 16/26 anonim ***** válasza:
vagy nyomasztja valami, és tudja hogy nem tud úgy teljesíteni hogy az megfeleljen, ezért inkább kitér előle.
2011. febr. 14. 00:34
 17/26 anonim ***** válasza:
Potenciagondjai adódtak, és igyekszik ezt eltitkolni.
2011. febr. 14. 04:49
 18/26 anonim ***** válasza:

Millió oka lehet annak, hogy hárítja a szexet, csak néhány példa a tényleg nagyon sok közül:

-nem szeret már, az a típus, akinek érzelmek nélkül nem megy (bár az ilyen pasas ritka)

-tényleg a szó szoros értelmében unja a szexet, de csak veled (nálam ez szakítook lenne, főleg ha én mindent megteszek, hogy fellendítsem a szexuális életünket)

-rájött, hogy meleg

-van neki más

-potenciazavarai vannak és szégyelli

2011. febr. 14. 10:52
 19/26 oegallot ***** válasza:

Én inkább "van neki más" szagot érzek.

Engem nem akarsz "kiszolgálni"?

2011. febr. 16. 12:29
 20/26 anonim válasza:

Szerintem túlságosan elkényeztetted...hagyd, hogy egy kicsit teperjen utánad!Mutasd meg neki, hogy Te is ugyanolyan fontos vagy ebben a kapcsolatban!

Amúgy ha nem vagyok túl indiszkrét küldenél egy képet magadról?(nem muszáj meztelennek lennie, csak egy képtől megszilárdulna a véleményem)

2011. febr. 19. 16:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!