Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkezés közben mért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezés közben mért lankad le a párom pénisze? Tudom, nem ide való a kérdés, DE! Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Először is bocsánat, hogy ide írom, de itt talán értelmes választ is fogok kapni!

Szóval, a párommal 3 hónapja vagyunk együtt, még nem feküdtünk le, csak "próbálkozás" volt. Már egyikőnk sem szűz! A problémám az, hogy mikor már a szeretkezéshez jutunk, amikor behatol, 1 perc alatt lelankad neki. Már 7x próbálkozunk, de nem jött össze, hogy testileg együtt legyünk. Ezen már nagyon sokszor össze vesztünk, ugyanis mind kettőnknek rossz. Kíván, evvel semmi gond, és nincs 3. személy. Szeret, tudom. Mi lehet itt a probléma? Mit lehetne tenni, hogy ez ne következzen be a következő alkalommal? Tanácsokat és tapasztalatokra lennék kíváncsi! Nagyon magamba vagyok zuhanva.

Én 17/L

Ő 17,5 F

2011. febr. 13. 22:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
figyelj, nyugi!! először rajtad érezze, hogy el vagy lazulva, és nem izgulsz, aztán ő is fokozatosan elengedi magát. tényleg elrontottad, de helyre lehet hozni, ha még nem ment az egész kapcsolatotok rovására. én majdnem ugyanebben a helyzetben voltam, csak nem veszekedtem vna vele, de annyira ki vt akadva, hogy már ő kezdeményezte a veszekedést. aztán elmúlt, mert türelmes voltam vele:)
2011. febr. 13. 23:34
 12/25 anonim ***** válasza:
82%

Hali!

Előszöris...

Mivel azt írtad, 1 perc alatt lelankad neki, ebből az következik, hogy előtte merev volt, vagyis az organikus (szervi) okot azt ki is zárnám.

Másodszor...

Olyan ok miatt vesztél vele össze, ami valójában nem is áll fenn. Vagyis...azt hiszed nem kíván, mert nem áll fel neki, közben igenis. Elvárásaid vannak vele szemben (itt már régen rossz a dolog), emiatt bemeséled saját magadnak a "külsőségek" alapján a nem létezőt. Azonban a testi kívánat az nem külsőlegességből fakad. Ha mégis, az nem kapcsolat, max kaland vagy viszony.

Szegény srácot nagyon sajnálom, mert frusztrált le7, hogy nyomás alatt kell(ene) teljesítenie, ergo olyanért hibáztatod, amit nem tud befolyásolni, mert a problémája TUDAT ALATT létezik. Azon se lepődnék meg, ha magömlési zavarai lennének, az is uezekből az okokból következik. (Szoktam magömlészavarosokkal is foglalkozni, a pszichés probléma kiiktatása után a probléma mentális része megszűnik, vagy lecsökken, így a fizikai kezelés is hatásosabb.)

Sztem álljatok meg, ülj le vele és beszélgessetek, ill. kérj bocsánatot tőle a viselkedésedért, mert a szidalmazásaiddal csak még jobban felerősíted a belső nyugtalanságát, és romba döntöd az önbizalmát, így voltaképpen a saját művedet kapod vissza egy-egy kellemetlen aktus során.

Biztosítsd a támogatásodról, és keressetek neki közösen egy szexuálpszichoterapeutát. Esetleg ha gondolja, keressen meg >>priviben, és segít7ek megfejteni a problémáját, ha meg mer bennem bízni. (Bizalom nélkül uis semmi nem fog menni... a tudatalatti már csak így műxik...)

Sajna jobb 5letem nincs, a probléma nem egy egyszerűen kezel7ő valami.

Üdv: EE

2011. febr. 13. 23:36
 13/25 anonim ***** válasza:
61%

Nem kell ide orvos.

Próbáljátok ki, hogy egy hónapig "mindent lehet, csak azt nem." Az alatt majd összeszoktok.

2011. febr. 13. 23:36
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
Mit lehetne tenni?Először is változtatnod kell a hozzáállásodon,felfogásodon..Lehet,csak annyi a gond,hogy nem tudja elengedni magát.Másik:védekeztek?Amennyiben igen,hogyan?Lehet csak meg kell barátkoznia a gumival,ha egyáltalán védekeztek..Lehet szervi baja van,lehet nincs is baja,csak stresszel,ez összetett dolog,ezért nekiesni valakinek,gáz..Szerintem totál elvetted a kedvét a sextől,adj neki időt,az sem jó,ha a nyakára mászol emiatt.
2011. febr. 13. 23:39
 15/25 anonim ***** válasza:
27%
dejó hogy egy pár szex nélkül már nemtudják szeretni egymást.. am meg van ilyen én haverom együtt van 1 csajjal de mikor összevesztek akkor 1 másik csajjal feküdt le és v 10 percig izélte neki a csaj mire felált az meg közbe nézte az X-aktákat a tv-be xDDD
2011. febr. 13. 23:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Az időadást csak a sexre értettem,legyél azért mellette!(mielőtt félreérted)
2011. febr. 13. 23:42
 17/25 anonim ***** válasza:
64%

Több oka is lehet a dolognak:

1/ pl. izgul a srác, mert követeled tőle a szexet,

miközben még nincsen készen a holnapi házi feladata...

2/ Érzi a szagodon, hogy ma sem fürödtél!

(Próbáld ki egyszer, hogy szex előtt is megfürdesz.)

2011. febr. 13. 23:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Akár többször is kipróbálhatja..:D
2011. febr. 13. 23:59
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Az első két 'próbálkozásnál" nem szóltam semmit, mondtam neki, hogy semmi gond, majd máskor sikerül. Amikor 3x-ra sem jött össze, akkor mondtam neki, hogy nekem ez rosszul esik, és hogy félek hogy nem kíván engem szexuálisan-holott fel áll neki. És vele nagyon nehéz megbeszélni bármit is, mivel nem mondott semmi konkrétat, akkor borultam ki nagyon, mert meg szerettem volna beszélni vele a dolgot! Ezért kaptunk össze, hogy nem tudtuk megbeszélni akkor normálisan!

Majd a következő alkalommal sem szóltam semmit, megöleltem és mondtam, hogy ne idegeskedjen, szeretem. És beszélgettünk.

Amúgy jól megy vagyunk, ezt leszámítva! És igen is SZERETEM!! Szóval szerintem nem lehet azt mondani, hogy kicsit sem vagyok megértő!

2011. febr. 14. 00:01
 20/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti:

Napi 2x szoktam fürdeni, szóval nem vagyok szagos:) Sőt, le vagyok borotválva mindenhol:)

2011. febr. 14. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!