Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csalódtam a szexben. Ti nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtam a szexben. Ti nem?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy filmeken mindig ilyen 'tökéletes' szexjelenetek vannak... minden simán megy, mindkettő tudja mit akar a másik.. és amikor én elvesztettem a szüzességem rájöttem, hogy hé.. tök sok bénázással jár, meg azért meg kel beszélni közben, hogy mi van... ti nem voltatok úgy vele, hogy 'hé, ez filmen jobban mutatott' ?
2011. febr. 13. 22:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

na, végre egy normális ember, köszönöm :)

én is így gondoltam a 'csalódásra'

2011. febr. 13. 22:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Ott basztál el személyesen mindent hogy a filmeket vetted alapul. :D

Nekünk, a többi embernek is csalódás lett volna HA úgy képzeljük el hogy minden olyan mint a filmekben. De nem úgy képzeltük el.

2011. febr. 13. 22:55
 13/18 A kérdező kommentje:
jah hát igen... csak így a filmeken+órai felvilágosításokon kívül mást nem nagyon tudtam és ott meg így erről nem volt szó :DD
2011. febr. 13. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor minek b_szol, ha nem szereted a gumit? Jah hát mégis akartad:D Hé, hát csak azért nem volt jó, mert nem úgy csináltáttok? Ezt már kérdeztem, bocsiXD
2011. febr. 13. 22:59
 15/18 A kérdező kommentje:
nem mondtam, hogy nem jó az óvszer :'DDDDD védekezési módszernek nekem tökéletesen megfelel
2011. febr. 13. 23:01
 16/18 anonim ***** válasza:
ezt is meg kell tanulni...
2011. febr. 14. 00:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Én egy idősebb nővel vesztettem el a szüzességem.

Mit ne mondjak nagyon jó volt amit csinált... de mellette egy darab fának éreztem magam. :P

Gyakorolni kell. Ennyi.

Ajánlom a kutyapózt...

2011. febr. 14. 13:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Használd a szádat az óvszer felhelyezésénél.. Máris nem fogja megtörni a hangulatot :)

Tanulni, tapasztalni kell, na meg összeszokni.

De a filmes szexjeleneteknek pont annyi valóságalapjuk van mint mondjuk magának a sztorinak.

2011. febr. 14. 13:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!