Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csalódtam a szexben. Ti nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtam a szexben. Ti nem?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy filmeken mindig ilyen 'tökéletes' szexjelenetek vannak... minden simán megy, mindkettő tudja mit akar a másik.. és amikor én elvesztettem a szüzességem rájöttem, hogy hé.. tök sok bénázással jár, meg azért meg kel beszélni közben, hogy mi van... ti nem voltatok úgy vele, hogy 'hé, ez filmen jobban mutatott' ?
2011. febr. 13. 22:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hé ti nem jól csináltátok arra nem gondoltál?
2011. febr. 13. 22:27
 2/18 anonim ***** válasza:

Teljesen más ami a filmben van, az csak egy színjáték..De az elég gáz, hogy erről senki nem világosított fel.

De ne aggódj minél többször csinálod annál jobb lesz.Ne törődj azzal ami a sex filmekben van!!

2011. febr. 13. 22:31
 3/18 anonim ***** válasza:
Ti valamit nagyon elb@sztatok...szó szerint
2011. febr. 13. 22:31
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt miben csalódnom.
2011. febr. 13. 22:32
 5/18 anonim ***** válasza:
Hé!Nem kell megbeszélni semmit,ha egymásra vagytok hangolódva,ha összeilletek.Max azt kell megbeszélni ha valakinek valami külön kívánsága van.Ha jól szexel mindkét fél,akkor különb mint a filmeken.De ha gondolod írok neked forgatókönyvet szerzek egy stábot,és indulhat a felvétel.
2011. febr. 13. 22:33
 6/18 anonim ***** válasza:
xD Basszus szakadtam ezen rendesen. Ugyanarra dologra gondolunk egyáltalán?
 7/18 A kérdező kommentje:
miért basztuk volna el? :D ti mindent rögtön tudtatok? persze gondolom az óvszer felhúzása se törte meg a hangulatot... :)))... nem azt mondom, hogy rossz volt, csak más
 8/18 anonim ***** válasza:
Miért mennyi idő egy gumi felhúzása? pár másodperc?
2011. febr. 13. 22:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.Aki jól szexel annak a vérében van tuti!Én mindent tudtam,de az is lehet,hogy előző életemből maradt valami tudás. :D
2011. febr. 13. 22:41
 10/18 anonim ***** válasza:
Jelentkezem, hogy igen, én hasonlóan voltam vele -főleg, hogy a lány akivel voltam már jópár srácon túl volt, és amolyan "nem akarom megmondani hogy csináld, de én nekem csak így jó"... hozzáállású volt. Hálistennek hamar dobtuk egymást, és bár néha nem úgy megy ahogy szeretném, mert pl fáradt vagyok, de barátnőmmel már teljesen más. Mondom, néha nem úgy sikerül, mert pl nem vagyunk úgy ráhangolódva, sőt néha határozottan feldühítem magam ezen, és akkor már tényleg annyi, de máskor tök jól sikerül. Egyet kell tudomásul vennünk, hogy nem vagyunk gépek, még ha magunktól olyan teljesítményt is várunk el. Ami az óvszert illeti, szerintem is rettentően megtöri a varázst, ezért örülök, hogy a barátnőm tablettát szed.
2011. febr. 13. 22:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!