Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Más is küzd ezzel a problémával?
Ha nem akarod, nem kell megtenni. Nem vagy köteles rá...
Ha nem kívánod a szádba azt a fehér izét...
Vagy már a szádba sem akarod venni egyáltalán??
Nem baj, csak mi az undorító benne??
Próbáld ki az ízesített gumit. Hátha....
Ne haragudj, de el nem tudom képzelni, hogy mi lehet benne borzasztó, undorító. Nem is tudom mihez hasonlítsam. Olyan jól el lehet játszadozni a szerszámmal. Nem kell csak a ki-be dologra gondolni. Lehet azt nyalogatni, úgy eljátszik rajta a nyelved, hogy észre sem veszed mit csinálsz.
Próbáltad már valamikor?
Szerintem ez olyan dolog, hogy a mai 16-35+ éves korosztály számára ez már maximálisan elfogadott dolog. Gondolj csak bele, nagyszüleink tutira nem franciáztak :D De az is lehet, hogy 30 év múlva valaki itt megjegyzi, hogy undorodik a kaki szextől, és mindenki itt fog hüledezni :D
Mellesleg én sem tudom elképzelni, hogy mi benne az undorító. Egy szép nagy bőrnyalóka :D
Én például el nem tudnám képzelni az együttlétet orál nélkül...megkockáztatom, a kapcsolatomra menne...barátnőmet órákig (nem vicc) tudnám nyalni. Nem tudok betelni a látvánnyal, az ízzel, az állaggal, az illattal.
Beteg vagyok? :D
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!