Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Más is küzd ezzel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Más is küzd ezzel a problémával?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok rávenni magam, hogy orálisan kielégítsem a páromat. Undorodom már csak a gondolatától is. Tanácsot kérek! Légyszíves ne írjatok olyat, hogy ha szeretem meg kell tennem stb. Köszi!
2011. febr. 13. 21:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, nem kell megtenni. Nem vagy köteles rá...

Ha nem kívánod a szádba azt a fehér izét...

2011. febr. 13. 21:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Vagy már a szádba sem akarod venni egyáltalán??

Nem baj, csak mi az undorító benne??

2011. febr. 13. 21:04
 3/12 anonim válasza:
Én szeretem a párom,bármit megtennék érte.Mikor veszteted el a szüzességed?Mert ha nemrég akkor lehet azért,az elején ez nehezebben megy,és ha ez a szitu van,akkor majd belejössz.
2011. febr. 13. 21:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Próbáld ki az ízesített gumit. Hátha....

Ne haragudj, de el nem tudom képzelni, hogy mi lehet benne borzasztó, undorító. Nem is tudom mihez hasonlítsam. Olyan jól el lehet játszadozni a szerszámmal. Nem kell csak a ki-be dologra gondolni. Lehet azt nyalogatni, úgy eljátszik rajta a nyelved, hogy észre sem veszed mit csinálsz.

Próbáltad már valamikor?

2011. febr. 13. 21:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Pedig ez fontos nekünk fiúknak. Persze neked se kell hogy kellemetlenül érjen, valahogy próbálj ellazulni, hagyd el a gátlásokat.
2011. febr. 13. 21:24
 6/12 anonim válasza:
Hidd el, nincs veled semmi baj. Ennek ellenére azt tanácsolom, egyszer tedd meg, biztosan örülni fog neki a párod. Ha nem jön be a dolog, nem kell erőltetni.
2011. febr. 13. 21:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, de felfordult a gyomrom... Nem az a gond, hogy most vesztettem el, egyszerűen nem tartom higiénikusnak és kész :S
2011. febr. 13. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Fürdés közben próbáljátok, amikor nem is lehetne nagyobb a higiénia.
2011. febr. 13. 21:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez olyan dolog, hogy a mai 16-35+ éves korosztály számára ez már maximálisan elfogadott dolog. Gondolj csak bele, nagyszüleink tutira nem franciáztak :D De az is lehet, hogy 30 év múlva valaki itt megjegyzi, hogy undorodik a kaki szextől, és mindenki itt fog hüledezni :D

Mellesleg én sem tudom elképzelni, hogy mi benne az undorító. Egy szép nagy bőrnyalóka :D

Én például el nem tudnám képzelni az együttlétet orál nélkül...megkockáztatom, a kapcsolatomra menne...barátnőmet órákig (nem vicc) tudnám nyalni. Nem tudok betelni a látvánnyal, az ízzel, az állaggal, az illattal.

Beteg vagyok? :D

24/f

2011. febr. 13. 21:58
 10/12 anonim válasza:
Igaza van az elöttem lévőnek... :D amúgy meg nálunk is ez volt, hogy a csajom azt mondta, hogy ő soha senkinek nem fogja csinálni. Én meg mondtam neki, hogy pedig jó lenne nekem nagyon, és legközelebb amikor találkoztunk akkor rögtön meg is tette. ;)) És azóta szereti csinálni.. :) Próbáld ki, jó lesz neked is, párodnak meg még jobb. Remélem tudtam segíteni. F/16
2011. febr. 13. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!