Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól választottam-e vibrátort?
Figyelt kérdés
Még sosem volt vibrátorom, és most a párommal közösen választottunk egyet. Egy ilyen csiklóizgatósat... Kicsit félek tőle. Mi van, ha nem fog jól esni a csiklómasszázs? Én nem úgy szoktam elmenni. Azért e mellett döntöttünk, mert valami újra vágytunk... De mi van, ha mégsem lesz jó?2009. febr. 11. 19:47
11/23 anonim válasza:
A 20.14es vagyok megint. En nem akartalak megbantani a kerdesemmel, de szerintem akkor nem veled van a gond, hanem a ferjeddel..vagy a komunkacioval, mert ha mar odaig fajult a helyzet h vibratort kellett vened, pedig ott van melletted egy hus ver ffi, akkor ott nagy a baj.meg emigy is, ha majd gyereket szeretnetek a vibratorbol nem lesz, azt te is tudod, de emigy a te dolgod, de majd megkerdeznelek en kb 20 ev mulva, hmennyire jok voltak a vibratoros eveid...a parodnak valami baja van es ehhez egypartanacsadohoz kene fordulnotok vagy tobbet dumalni, mert ez igy nem fog sokaig menni.
12/23 anonim válasza:
22:18 A szexuális étvágyon nem nagyon lehet változtatni... ha korábban nagyobb volt a libidója, akkor gondok vannak valóban. Ha eddig is ez volt a tapasztalat, akkor egyszerűen csak így van. Jó, hogy kerestek módot a probléma megoldására.
13/23 A kérdező kommentje:
Igen igen... De én nagyon remélem, hogy ez most csak átmeneti Nála, és nem fog örökké tartani. Most az utóbbi bő fél évben rengeteg a munkája. Remélem nem lesz mindig így... Van egy gyerekünk, már 2 éves. Ezért nem jöhet szóba a válás. Meg amúgy is szeretem. Megoldás kellene erre a gondra. Ha nem veszekednénk örökké ezen, úgy érzem már az sokat segítene. De nyilván én is tudom, hogy valahogy egymással kellene egységben lenni ezen a téren is...
2009. febr. 11. 22:39
14/23 anonim válasza:
En nagyon remelem h rendbejottok es egyaltalan nem gondoltam a valasra, mert gondolom a szexen kivul megvan az osszhang.. Kivanok neketek mihamarabbi javulast es sok boldogsagot!!!!!!!!
15/23 A kérdező kommentje:
A vérmérsékletünk mindig is más volt. De ha nem lenne ennyire stresszes, és nem dolgozna ennyit, többet lehetnénk együtt. Én is remélem, hogy minden jól alakul.
2009. febr. 11. 22:52
16/23 anonim válasza:
Hát ez tényleg nem olcsó mulatság :) De lehet így 1. nekifutásra elég nagy beruházás...Azért remélem, nem csalódsz.
Én a saját tapasztalatomról csak annyit tudok mondani, nekem a hüvelyben a rezgés nem oszt, nem szoroz (igaz az én vibrim csak egy egyszerű g-pontos zselés). Csak azt élvezem, ha a G-pontot éri nyomás. Szal nálam tökmindegy, rezeg-e vagy sem. Csiklónál (mini csiklóizgató vibri) viszont jó, ha elég erős a rezgése.
Remélem neked földön túli élvezeteket okoz majd e 2 helyen izgató szerkentyű, csak győzd elemmel... :D
17/23 A kérdező kommentje:
:-) Mindenképpen elmondom, hogy megérte-e az árát!
2009. febr. 11. 23:19
18/23 anonim válasza:
Próbálkoztál már erotikus masszázzsal?
Jó kis stresszlevezető neki, és talán meg is hozza a kedvét:)
19/23 A kérdező kommentje:
Még nem. De kerestem az interneten hozzá írott, vagy képi anyagot, de igazán hasznosat nem találtam.
2009. febr. 12. 11:49
20/23 anonim válasza:
DVD-t lehet kapni, illetve vannak tanfolyamok is...
Hidd el, ennek bármelyik férfi örülne:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!