Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól választottam-e vibrátort?
Először 'illik' dildoval kezdeni, és a vibrátorok is jobb, ha péniszalakúak, és csak egy kis plusz van bennük...
A csiklóizgató lehet, hogy különös lesz, esetleg féjdalmas, ha túl erősen kezded vele.
Hát jobb lenne ha normálisan beszélnétek meg h ne hetente legyen 1x hanem esteleg jóval többször is. Mi lesz ha már évek óta együtt lesztek akkor havi 1 vagy 2 lesz? Hány évesek vagytok? (ha nem titok)
Ha meg fáj neki h heti többször kéne veled lennie akkor meg keress mást.
Ne aggódj...Ha nem tetszik, max kidobtad a pénzt az ablakon. Én is jártam így. Mondjuk az nem volt nagy pénz, csak 2000Ft. Meg olyan is van (egy készlet különböző péniszfeltétekkel), amit pár híján nem tudok kihasználni sem és az több, mint 4000 Ft volt. Különben meg szinte kizártnak tartom, hogy egy csiklóizgatós vibri ne jönne be!
Megmutatod mit választottál? Belinkeled?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!