Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A sperma a hüvely bemenetétől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sperma a hüvely bemenetétől (kb.2-3cm "mélyre") el tud úszni a teljes hüvelyen és méhnyakon át a petesejtig? Én úgy gondolom, h ez teljesen lehetetlen! De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!

Figyelt kérdés
Mert nekem most késik a menstruációm (7 napot) és fáj a mellem, de remélem nem az az oka, hogy teherbe estem (egyébként náthás voltam).
2011. febr. 13. 13:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

A zsepis tényleg baromság.

Viszont sokak szerint az előváladékban sincs elegendő mennyiségű spermium. Mégis 100 nőből egy év alatt 35 teherbe esik megszakítással. Akkor miről beszélünk?

Nehogy addig halogasd a tesztelést, hogy a végén pofára ess.

Nem szabad homokba dugni a fejed, mert ráfázol.

A terhességet pl alapból az utolsó menzesztől számolják, szóval ha terhes vagy esetleg, akkor már 5 hetes.

Amúgy láttam már olyan nőt is, aki spirál mellett ikreket szült. Ráadásul úgy, hogy nem is tudott róla, hogy terhes.

Egyszerűen annyira bemesélte magának, hogy nem lehet terhes...

A természet nem mindig kiszámítható. Ha annyi lenne a védekezés, hogy "nem szabad elég mélyre mennie", akkor hidd el nem szednének ennyien tablettát, meg nem használnának ennyien óvszert.

2011. febr. 13. 14:15
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem csak a nekem tetsző válaszokat fogadom el, de nem gondoltam , ilyen sületlenségeket tudnak egyesek írni! Törölköző...még jobb!! Ilyen a mesében sincs szerintem! Valakik évekig próbálkoznak védekezési módszerek nélkül, és "ti" meg azt mondjátok elég beleülni valamibe!! Ez nevetéges azért!!
2011. febr. 13. 14:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Az én kommentjeimre miért nem írsz semmit?
2011. febr. 13. 14:18
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként, h írtok! De egyébként nagyon vékony vagyok! Hány hetes kortól nő a has? Tudom, h változó, de mégis! Főleg, h én vékony vagyon nekem akk hamarabb látszani kellenne!
2011. febr. 13. 14:20
 15/23 anonim ***** válasza:
10. hét előtt biztos nem. De inkább 12. után.
2011. febr. 13. 14:23
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És milyen tüneteknek kell lenni?? Fáj az bal mellem, de csak az ( meg, h késik) (egyébként nekem még nem állt be teljesen)...néha kiszűnik, egyébként nem vészesen fáj, hozzá lehet érni csak azért fáj 1 kicsit! Meg kék eres! De nincs hányingerem, nem fáj a fejem, nem vagyok fáradt, nem vagyok érzékeny szagokra!
2011. febr. 13. 14:26
 17/23 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyénfüggő. Vki az első trimeszterben még semmit nem érez, vki meg már az elmaradó menzesz idején is tapasztal tüneteket (megnövekedett étvágy, puffadás, mellfájdalom stb).

A mellfeszülés meg ugyanúgy lehet menzesz tünete is, mint terhességé. Ilyenre alapozni butaság.

A tesco és a gyógyszerárak pedig vasárnap is nyitva vannak, szerintem a parázás helyett inkább menj és vegyél egy tesztet. Egy hetes késésnél már szerintem délutáni vizeletből is kimutatja a terhességet. Legalább megnyugszol. Én is csináltam már úgy tesztet, hogy gyakorlatilag 99%-ig biztos voltam abban, hogy nem lehetek terhes. De jobb megbizonyosodni, mint homokba dugni a fejünket. És ha csinálsz egy tesztet, látod, hogy negatív, akkor vszínűleg pár napon belül meg is jön a menzeszed.

2011. febr. 13. 14:31
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. febr. 13. 14:33
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd le mi lett a teszt eredménye. Máskor meg ne csináljatok olyat, amiből baj lehet. Te is láthatod, hogy baromi rossz érzés több hétig azon parázni, hogy mi van.
2011. febr. 13. 14:35
 20/23 A kérdező kommentje:
Ez igaz! De én úgy gondoltam /gondolom, h azért nem ilyen könnyű teherbe esni!
2011. febr. 13. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!