Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A sperma a hüvely bemenetétől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sperma a hüvely bemenetétől (kb.2-3cm "mélyre") el tud úszni a teljes hüvelyen és méhnyakon át a petesejtig? Én úgy gondolom, h ez teljesen lehetetlen! De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!

Figyelt kérdés
Mert nekem most késik a menstruációm (7 napot) és fáj a mellem, de remélem nem az az oka, hogy teherbe estem (egyébként náthás voltam).
2011. febr. 13. 13:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Holnap reggelre megkapod.
2011. febr. 13. 13:25
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

A pete és a spermium találkozása általában a petevezetékben jön létre. Ez nem vélemény hanem tény.

A Te esetedben mi újság van egy teszttel eldöntheted. Ez sem vélemény kérdése

Remélem az van /lesz/ ami Neked jó.

2011. febr. 13. 13:31
 3/23 A kérdező kommentje:
De a hüvelybemenettől eljutnia oda teljes képtelenség...azért "hosszú" a férfi nemiszerv, h azzal is elősegítse a sperma útját!! Hát remélem nem vagyok terhes!
2011. febr. 13. 13:40
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván könnyebb a megtermékenyítés, ha jó mélyre spriccel a sperma. De attól még semmi sem lehetetlen. Előfordult már ennél sokkal cifrább dolog is.

Csinálj tesztet.

2011. febr. 13. 13:44
 5/23 A kérdező kommentje:
De nem élvezett el egyébként, nem történt semmi olyan...előváladékban is lehet sperma, de a hüvely savas hatása miatt nem marad életben a sperma, ugye?? Veszek majd tesztet, csak már annyira agódok!
2011. febr. 13. 13:48
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl nagy az esély a terhességre (mondhatjuk úgy is, hogy kevés). De attól még 7 napos késés esetén a terhesség a legeslegelső dolog, amit ki kell zárni!!!
2011. febr. 13. 13:54
 7/23 anonim ***** válasza:

1: NEM kell elélvezni a terhességhez, egyikőtöknek sem.

2: NEM kell 100m mélyre belőni a spermát a terhességhez.

Ha éppen jó időben kap el, akkor az út be van járatva, és a fiúk közül a legjobbak bizony beverekszik magukat.

Persze kicsi az esély - de a bátraké a szerencse!

Hallottunk itt már olyat is, hogy a nő csak beleült a spermafoltba, mégis oá, oá lett belőle. Ez sem lehetetlen.

Amúgy neked örömet szerez, ha 2 cm-re dugdossák be, és 3 húzás után kirántják?

Akkor elég perverz vagy, szó se róla.

Vegyél tesztet.

2011. febr. 13. 14:05
 8/23 anonim ***** válasza:

Még szex nélkül is lehet teherbe esni. Spermás zsepi rossz helyen...

Szűz Máriának még annyi sem kellett.

2011. febr. 13. 14:05
 9/23 A kérdező kommentje:
Jajj már jönnek a hülye válaszok, spermás zsepitől nem lehet teherbe esni, ennyi erővel szinte mindenkinek rettegni kellenne' 1 foltba , h lehet beleülni? A comboddal ülsz rá...majd még 10cm-re beléd ugrik áááá.... Nem kell elélvezni az biztos, de spermának jönni kell és elég mélyre kell bejutnia, különben a savas hatás miatt elpusztul!
2011. febr. 13. 14:09
 10/23 anonim ***** válasza:

"A comboddal ülsz rá"

Törölköző volt, ha jól tudom.

Kíváncsi vagy, de csak a neked tetsző válaszokat fogadod el?

A te dolgod... de azért vegyél egy tesztet. 800Ft.

Ennél többet "költesz" rá, ha napokig itt lógsz és a válaszokat olvasod.

2011. febr. 13. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!