Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segitenetek? Nagyon meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitenetek? Nagyon meg vagyok ijedve! Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon meg vagyok ijedve a peniszem merete miatt. Amikor a suliban tesiora elott az oltozoben alsogatyaban latom a tobbieket, mindenkinek szepen, rendesen dudorodik ott kozepen, nekem viszont csak egy pici hupli van ott. Mar alig merek ilyenkor atoltozni, bo boxert hordok es mindig gyorsan, magamat rejtegetve merek csak atoltozni. De ez maskor is zavar, ha farmerban, vagy szukebb gatyaban latok valakit es mondjuk leul, latom, hogy ott dudorodik neki, nekem meg nem. Es csak arra tudok gondolni, hogy nincs rendben velem valami, mindenkinek normalis a penisze, az enyem viszont nagyon pici. Mereven egyebkent mar lemertem, ugy kb. 15 cm hosszu es 3,5 cm atmeroju. Nem tudom, hogy ez mekkoranak szamit.

Mar tobbszor lehetett volna baratnom, sot olyan is volt, hogy mar csokolozasig jutottam egy lannyal, de utana leallitottam (o tobbet akart volna), mert nem mertem folytatni a peniszem miatt. Aztan nem lett semmi az egeszbol, egyik lannyal sem mertem osszejonni. Mar szinte kerulom a lanyokat, nem merek csajozni, ahogy mindenki mas, zarkozott es gatlasos lettem e miatt, a haverok is sokszor cikiznek es szerintem mar mindenki melegnek gondol!

Mi a baj velem? Tenyleg kicsi a peniszem? Mar az elettol is kezd elmenni a kedvem, ugy erzem nekem nincs is jogom a szexhez es hogy baratnom legyen a meretem miatt. Miert van az, hogy mindig arra gondolok, hogy mindenkinek joval nagyobb lehet, mint nekem? Masok is vannak igy?

A legrosszabb az egeszben az, hogy amugy meg lenne is eselyem a lanyoknal, de egyszeruen nem merek ismerkedni!

Soha senkit nem mertem meg megkerdezni errol a dologrol, ezert gondoltam, hogy talan itt, arc nelkul felteszem ezt a kerdest!

2011. febr. 13. 12:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a sok biztato valaszt, jol esik!

18 eves vagyok egyebkent es az elso valaszolonak irom, hogy nem mertem errol meg beszelni soha senkivel, nagyon zarkozott lettem emiatt, mert azt hittem, hogy valami baj van velem es nagyon szegyelltem ezt a dolgot es feltem, hogy csak kinevetnenek! Mar mar kezdtem azt hinni, hogy nekem van a legkisebb a vilagon...Nem tudtam, hogy mereven ez mar az atlag felso reszehez tartozik es azt sem, hogy ezek szerint masoknak is lehet ilyen, hogy nagyon osszemegy lankadtan! Sajnos ilyen teren felvilagositast sem kaptam soha (marmint a meretekrol) es a szuleimet sem mertem megkerdezni!

Koszonom szepen a valaszokat! Megprobalok nem ezen agyalni ezentul!

2011. febr. 13. 16:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehetseges okok:

1. Nekik merevedesuk van, amikor latod oket, Neked meg nem.

2. Kétféle futyi van, Neked vérfutyid van, ami alapallapotban kis pisze, de konnyebben es kemenyebbre merevedik, és énnekem az tetszik esztétikailag is meg érzetre is. Meg van a húsfütyi, ami alapállapotban terebélyes, és egy nehéz husdarabként lóg, és nem olyan kemenyre merevedik, és nehezebben is.

2011. febr. 14. 06:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
JA, es merev allapotban nincs méretkulonbseg a 2fajta futyi mérete kozott, csak alapallapotban (én irtam az elozo hozzaszolast is).
2011. febr. 14. 06:05
 14/17 anonim ***** válasza:
NEM SZÁMÍT A MÉRET, CSAK TUDNI KELL HASZNÁLNI!!!
2011. febr. 15. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem kell, hogy emiatt komplexusod legyen, ha azt nézzük ez egy normális méret. A lényeg, hogy tud használni amid van, a méret az már mellékes!

Az a csaj aki ennél nagyobbra vágyik hát küld el a fenébe. Majd hoppon marad miután kiderül, hogy egy nagyon helyes stb... pasinak is ekkora, vagy kisebb.

Páromnak is nyugodt állapotban kicsi, vékony, és izgalmi állapotban lesz nagy és vastag.

21/L

2011. febr. 15. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben vagy odalent!Kit érdekel hogy lankadtan mekora?!Az a lényeg hogy tudd használni,nem kell ennél nagyobb,ez elég,ideális,átlagos méreteid vannak :-) Nyugodj meg semmi baj nincs veled :-)
2011. febr. 15. 16:44
 17/17 HákszésHeksz válasza:
Nekem is lankadt állapotban elég piciny,csak kicsit domborodik ki. Viszont mereven 17cm. Van egy osztálytársam akinek rendesen látszik alsógatyába, viszont mereven 14cm. (Igen szoktunk ilyenről beszélni a haverokkal innen tudom.)Nincs mitől tartanod. Csajozz bátran. Nekem még nem panaszkodott egy lány sem, azért mert alsógatyában nem látott sokat. ;)
2011. febr. 15. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!