Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Láttatok már csókolózó fiúkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok már csókolózó fiúkat az utcán? Ha igen milyen volt? Lány vaok!

Figyelt kérdés

Tegnap jöttem haza Veszprémből pestre, és érdekes dolgot látam. Két köbö 13 14 éves kisrác volt, ültek a padon, nem tudták hogy én meg a barátnőim látjuk, és csókolóztak.♥ Hogy mire fel azt nem tom, de amikor "lebuktak" nagyon gyorsan elfutottak. (=

De ez olan ariii vooolt ^^ ti látatok már ilyet? én ha lessz gyerekem és fiú lessz, remélem ő is ilen lesz...JAJ :)

19L

2011. febr. 13. 08:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért 19 éves fejjel anime, meg yaoi fanatikus legyél...ezeket durván a 13-15 éves gyerekek kinövik. Mondjuk az nem is baj, ha szereted, de 19 évesen ÍGY gondolkodni ne is haragudj "remélem a fiam is ilyen lesz".Nem ítélem el a melegeket, de ilyet a majdani fiamnak sose kívánnék. És igen láttam már csókolózni fiúkat, az ő dolguk, nincs ebben semmi érdekes.
2011. febr. 13. 10:47
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

És milyen igaza van a 72 %-nak!

A kérdező egy beteg liberalista f*sz!

És magyarországon is vannak ilyen nyomorultak!

Inkább Amerikában lenne a helyed, az van tele ilyen beteg emberekkel.

Menj inább abba az etnikai, liberalista undorító olvasztótégelybe! NE rontsd itt a levegőt!

2011. febr. 13. 10:47
 23/33 anonim ***** válasza:
67%

Мirkó válasza:

igazad van, az anyázás az az értelmes emberek jellemzője XDDD na ásod magad még mélyebbre? :D

Gondolom ez nekem szólt:) az anyázás a szavaim és indulataim nyomatékosítására szolgált...Engem személy szerint idegessé tesz a te nyíltan homokos fajtád is.:)

Az ilyenek mint te és a kedves kérdező ássa magát mélyre..az értelmes emberek elhányják magukat a "Csókolózó"(gusztustalan buz!) fiúktól...lehetőleg hogy a sugár őket is érje..

2011. febr. 13. 11:15
 24/33 Мirkó ***** válasza:
31%

hát te hülye vagy XD Mert az a fiú aki nem utálja a melegeket az már egyből biztos nyíltan homokos mi? XD

egyszerűen csak nem érdekel felőlem az csókolózik aki akar ettől nem utálok senkit meg nem vergődök. Ennyi

2011. febr. 13. 11:20
 25/33 Мirkó ***** válasza:
60%
btw nem Magyarországon lakok úgyh nyugi nem rontom a levegődet a liberalista (???? inkább liberális, nem? lol) dumámmal...
2011. febr. 13. 11:22
 26/33 A kérdező kommentje:
olyan téleg nincs hogy liberalista de van olyan hopgy fasiszta, és sztem sajnos itt elég sok van belőlük:(
2011. febr. 13. 11:27
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem fasizmus, bár kétlem, hogy te tudod mit jelent az kedves kérdező. Akinek egy csöpp esze van az nem tartja normális dolognak, az más kérdés, hogy ki mennyire tolerálja. Ilyen hülyeségekkel meg ne égesd magadat, hogy a tudósok bebizonyították, hogy normális.

Az egy dolog, hogy mi a véleményed a homokosokról, magánügy, de hogy örülnél, ha a fiad is az lenne...

Gratulálni tudok csak, hogy 19 évesen addig jutottál el, hogy jaj de cukik...

21/F

2011. febr. 13. 11:44
 28/33 A kérdező kommentje:
Miért hova kellett volna eljutnom?
2011. febr. 13. 11:53
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
ez kamu ilyen buta ember mint a kérdező a világon nincs xD
2011. febr. 13. 12:16
 30/33 anonim ***** válasza:
jaja en is lattam mar itt Szabadkan magyar tablas autobol kiszalt ket feltunoen homokos csavo es elkezdetek smacizni egy iskola elott!! :PP hat en majdnem oda mentem a barataimmal hogy szetrugjuk oket!! :D
2011. febr. 13. 13:12
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!