Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Láttatok már csókolózó fiúkat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttatok már csókolózó fiúkat az utcán? Ha igen milyen volt? Lány vaok!

Figyelt kérdés

Tegnap jöttem haza Veszprémből pestre, és érdekes dolgot látam. Két köbö 13 14 éves kisrác volt, ültek a padon, nem tudták hogy én meg a barátnőim látjuk, és csókolóztak.♥ Hogy mire fel azt nem tom, de amikor "lebuktak" nagyon gyorsan elfutottak. (=

De ez olan ariii vooolt ^^ ti látatok már ilyet? én ha lessz gyerekem és fiú lessz, remélem ő is ilen lesz...JAJ :)

19L

2011. febr. 13. 08:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%

19 éves létedre, úgy írsz, mint egy 11 éves...

Elég szánalmas vagy, ha nem vetted volna észre.

Én is 19 vagyok, férjem van, mosok, főzök, takarítok, megállok a saját lábamon, nőnek mondhatom magam...

Te viszont....

Én nem tudom mi bajod van, de 8 év kimaradt az életetdből!

És a b*zik nem természetsek!

Persze, nem bántom én őket, de hogy nem normálisak az biztos, TERMÉSZETELLENES!

És nagyon jó lenne, hogy a gyerekedet nem nevelnéd homárnak, mert éppen most divatban vannak az emo b*zik!!!

Jézusom, engedélyhez kötném a gyerekszülést! Ilyen emberenek gyereke lesz, aki azt szeretné, hogy b*zi legyen a fia!!!!

Hihetetlen!

BETEG VAGY!

2011. febr. 13. 09:23
 12/33 Darkiee ***** válasza:
45%

szerintem is aranyos, en oda vagyok a meleg fiukert, a legjobb baratom is meleg, es nagyon birom, jol kijovok vele, osszehoztam mar nehany pasival, es vegighalgattam az esemenyeket:D

aki meg betegesnek tartja az azzal marad:d

Paparazzzi XD

2011. febr. 13. 09:44
 13/33 Мirkó ***** válasza:
24%
9:23 a számítógép sem természetes dobd ki de rögtön!!!!
2011. febr. 13. 10:09
 14/33 A kérdező kommentje:
60 % os kommentelő. te figy, nem maradt ki semmi, pont hogy nem, de te neked sokminden kifog maradni ha már most frőzől takarítasz, férjed van. de mind1. nem fogom melegnek nevelni a kölkömet, de örülnék neki ha az lenne majd, mert sztem ebben nincs semmi rossz, és aranyos 2 fiú, ahogy csókolóznak, vagy fogják egymás kezét, LOL:D nem tom neked mi a fene bajod van, de sztem nagyon befásulhattál ebben a világban. de amúgy a melegség természetes, ezt a tudúsok már bebizonyították.
2011. febr. 13. 10:26
 15/33 A kérdező kommentje:
jah,. meg am a rózsaszín is ilyenm dolog, hogy aszongyák az csaj szín, pedig a színeknek nincs neme. szal ha lesz fiam, tuti hogy sok rózsaszínben fogom járatni, mert sztem a rózsaszín nagyon aranyos egy kisfiún :3
2011. febr. 13. 10:28
 16/33 Мirkó ***** válasza:
31%
nem mind1 h természetes vagy nem? az ember ma már qurva sok "nem természetes" dolgot csinál XD Otthon ülve a fűtött házban a számítógép előtt miközben a gáztűzhelyben sül a mirelit kaja kicsit álszent dolog a természetességről papolni!!!
2011. febr. 13. 10:30
 17/33 A kérdező kommentje:
eggyet értek:)
2011. febr. 13. 10:30
 18/33 A kérdező kommentje:
Мirkó válaszával értek egyet. am nem tom miért kell itt anyázni, szídtam én bárki édesanyját?
2011. febr. 13. 10:37
 19/33 anonim ***** válasza:
Neked nincs hozzá jogod, mert nem vagy értelmes ember...Nekem szabad, mert az olyanoknak amilyen te vagy nem szabadna élni...
2011. febr. 13. 10:41
 20/33 Мirkó ***** válasza:
0%
igazad van, az anyázás az az értelmes emberek jellemzője XDDD na ásod magad még mélyebbre? :D
2011. febr. 13. 10:44
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!