Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Várjak erre, vagy felesleges?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak erre, vagy felesleges?

Figyelt kérdés

Amíg szűz voltam, meg volt a fejemben, hogy mennyit szeretnék várni a szexszel (és úgy is lett, és TÖKÉLETESRE sikerült az első), de mostmár nincs. És nem tudom, hogy mi a "normális". Arra gondoltam, hogy az első Szeretlek! után, de mivan, ha rájön erre a fiú, és csak azért mondja ki, hogy ágyba vigyen? Szóval van értelme ezt megvárni, vagy mindegy?

Elég éretlenül hangzik a kérdés, tudom, de aki már több mindenkivel volt KOMOLY kapcsolatban, annak a véleményére vagyok kíváncsi:)

2011. febr. 13. 01:11
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Ezt ahogy te erzed. Itt nincsenek szabalyok:)

Ha te ugy erzed hogy le akarsz fekudni vele mert kivanod akkor miert ne?

Nem muszaly szerintem megvarni az elso szeretlek-et.

Egyszeruen nem szeretkezni hanem szexelni fogsz:)

2011. febr. 13. 01:12
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Én akkor feküdtem le a barátommal először, amikor már biztosan tudtam, hogy összeillünk, működik a kémia, és komolyan gondoljuk mindketten.

Viszont a másik oldalról a szex előtt olyan nehéz bármit is komolyan gondolni, mert az egy nagy vízválasztó. Szóval szerintem szeretni is csak akkor lehet igazán valakit, ha már lefeküdtél vele.

Mert mi van, ha nem működik a szex?

De ezt majd érezni fogod ha eljött ennek az ideje :)

2011. febr. 13. 01:15
 3/5 A kérdező kommentje:
magyarul úgyis csak a szex után tudom meg, hogy szerelem-e, hogy ugyanúgy érez-e mint előtte? akkor addig az MI?
2011. febr. 13. 01:17
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Ennél a kérdésnél kettéoszlanak a vélemények.

Van akik azt mondják, hogy szex nélkül is lehet teljes értékű a szerelem.

(Ide tartoznak a tinik, bár egyre kevésbé, életkoruktól fogva, és a hívő emberek, akik csak házasság után szexelnek, mert szerintük ha megvan a szerelem, az működni fog, na meg az ebben a témában konzervatívabb emberek.)

És vannak azok (mint én is) akik azt mondják, hogy tudni kell, működik-e a szex a fiúval, és csak azután szeretek bele igazán.

Én simán voltam évekig szerelmes valakibe anélkül hogy lefeküdtünk volna, és olyanba is, akivel lefeküdtem. Csak akkor jöttem rá, hogy az első nem volt igazi felnőtt szerelem.

Egyébként szerintem egyszerűen a szerelem annyi mindent takar, hogy több szót kellene ezekre az érzésekre kitalálni :)

2011. febr. 13. 01:22
 5/5 Kriszti83 ***** válasza:
Hallgass az érzéseidre, érzelmeidre.
2011. febr. 15. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!