Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kibirnátok 3hónapot szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibirnátok 3hónapot szex nélkül, de úgy hogy van párotok és azelőtt kb heti gyakorisággal csináltátok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 23:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

neemmm és nem és nem

egyáltalán minek???

2011. febr. 12. 23:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy én sem. Csak páromnak jött ez az ötlete...
2011. febr. 12. 23:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Huhh.. apám..:D

Fél éve van barátnőm..és ő még szűz..szóval nem feküdtünk még le..

és mielőtt nem volt nekem azelőtt heti 2-3szor minimum..most meg semmi szex.. de kibirom mert szeretem!

kb 4 hónap után kezdtünk kalandozgatni.. (orál) így még birom is..:d

Kitartás gyerekek..:D

ha valakit igazán szerettek akkor megérdemel annyit,hogy vártok rá;)

17/F

2011. febr. 12. 23:23
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk egészségügyi okok miatt kéne, és közben lehetne maszturbálni, esetleg akár kézzel, szájjal csinálni, akkor minden további nélkül.

De mi az, hogy jött ez az ötlete?!...

2011. febr. 12. 23:25
 5/15 anonim ***** válasza:
Esetleg kérdezd meg a csajod mért akarja, végülis kipróbálhatjátok de tuti eljön a pillanat mikor ledöntöd az ágyra lefogod és észre veszed még 3hónap nem telt el. Am hogy válaszoljak is: Sztem nem bírnám ki.
2011. febr. 12. 23:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha tudom hogy van párom és sokat találkozom vele akkor nem hiszem hogy kibírnám. De ha nincs akkor még talán mert nem lenne az a tény hogy szinte naponta találkozok a párommal és látom megkívánom. Érted?
2011. febr. 12. 23:29
 7/15 A kérdező kommentje:
A barátom,pasim. Talán onnan hogy belinkeltem neki innen 1 kérdést,hogy az egyik csajt a pasija csókolgatta meg simogatta és elkezdett rezegni és mikor egy hirtelen mozdulattal betette neki akkor orgazmusa lett.
2011. febr. 12. 23:29
 8/15 anonim ***** válasza:
NEM. 22/N
2011. febr. 12. 23:49
 9/15 anonim ***** válasza:

Igen, mert szeretem. Nem a szex tartja össze a kapcsolatunkat, az elején 1 éven át nem szeretkeztünk, mégis nagyon boldogok voltunk együtt. Biztos bepróbálkoznék párszor, vagy kérném, hogy legalább Ő elégítsen ki, de semmiképp nem hagynám el emiatt. Volt már olyan, hogy neki nem volt kedve szeretkezni, nekem meg nagyon- megkértem, hogy akkor Ő elégítsen ki, nekem úgyis ritkábban van orgazmusom. Megtette, és utána nekem is eset... Csak szörnyen fáradt volt már, így elaludtunk, de kb fél órával később arra ébredtem, hogy megint bedugta, és akkor végig is ment a menet... :)

De szerelemből vagyunk együtt, így nem számít, milyen gyakran van rá alkalmunk. Amúgy mi pl. azt tervezzük, hogy majd az esküvő előtt 1 hónapig nem csinálunk semmit, hogy a nászéjszaka kicsit olyan legyen, mintha az első lenne (nekem Ő volt az 1.). Amúgy nem hiszem, hogy az én barátom 2 hétnél tovább bírná, akkor sem, ha ilyet mond :D Szerintem ha szereted, akkor menj bele, és mikor kedved van, próbálkozz, kérd, hogy Ő elégítsen ki, mert Neked szükséged van rá- hátha megjön a kedve ;)

20L

2011. febr. 13. 00:19
 10/15 anonim ***** válasza:
háááááááát ha a FIÚ ajánlj ilyesmit (úgy, hogy már nem szűz) akkor az valamiért nagyon gyanús. lehet, hogy kibírnám, de azért elmagyaráztatnám vele. ha megértem, akkor onnantól jöhet a türelem. de amíg "csak úgy" bírjam ki, addig kösz nem
2011. febr. 13. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!