Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhesség esetén mindenképpen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség esetén mindenképpen van beágyazódási vérzés (6 -12. nap körül) vagy nem feltétlen van jelen?

Figyelt kérdés
Nekem fáj a mellem, és késik a menstruációm... DE ez a vérzés még nem történt meg...remélem nem vagyok terhes!
2011. febr. 12. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem az elsö két gyereknél nem volt semmilyen vérzés, a harmadiknál viszont igen - tehát nem feltétlen van vérzés a beagyazódásnál, söt sokszor semmilyen tünete sincs annak, hogy valaki terhes.

Ha gyanus, hogy terhes LEHETSZ, akkor csinálj egy tesztet (De komolyabbat, ne valami olcsó vackot), vagy menj el orvoshoz.

2011. febr. 12. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Olvasd már el mit kérdezel...beágyazódási vérzés....vagy van beágyazódás és akkor nincs menzesz(terhesség) vagy nincs beágyazódás és van....
2011. febr. 12. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Éppen arról irtam, a beágyazódási vérzésröl, az elsö két gyereknél nem volt, a harmadiknál meg igen - nem értem, mi bajod van!
2011. febr. 12. 21:13
 4/6 A kérdező kommentje:
A beágyazódási vérzés csak néhány csepp és másmilyen, mint a menstruáció! Nekem azt mondták mindenképpen kell lenni!
2011. febr. 12. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:

72%-os: Mielőtt okoskodsz, nézz utána a dolgoknak. Igenis előfordulHAT vérzés beágyazódáskor.

Kérdező: Egyáltalán nem törvényszerű, sőt, állítólag kifejezetten ritka.

Csinálj tesztet. Ha meg nem akarsz babát, akkor védekezz normálisan, és akkor nem kell aggódni.

2011. febr. 12. 21:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként most nem szexeltünk , alig ért "hozzám" a pénisze, csak kívűlről!
2011. febr. 12. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!