Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elképzelhető hogy 40 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy 40 éves koromra már impotens leszk?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy 13 évesen vesztettem el és azóta is rendszeresen vannak barátnőim, és mostanival is elég sokat vagyunk együtt, most pl szinte hét minden napján, és ezen kívül még otthon is szoktam maszturbálni, és van olyan hogy egynap szinte csak szexelünk barátnőmmel, és ez még nem elég, ugyanis sokat sportolok és elég sok energia italt iszok, és egy haverom viccból megjegyezte hogy, 40 éves koromra impotens leszek, én meg elgondolkoztam ezen és eléggé megijedtem :S ti mit gondoltok?

17 vagyok és fiú előre köszi a válaszokat!

2011. febr. 12. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne oltsátok már szerencsétlent. Ha 13 éves korában kívánta, és össze is jött neki, és jó, és nem felelőtlen (nekem legalábbis normális srácnak tűnik), akkor miért baj? Irigyek vagytok? Én a kics*szett hiperszexualitásommal + kapcsolatteremtésre való képtelenségemmel + gyenge fizikumommal (azaz nem kellek a csajoknak) joggal irigykedhetnék rá, de inkább örülök vele.
2011. febr. 12. 21:11
 12/12 A kérdező kommentje:
ez jól esett :)
2011. febr. 12. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!