Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elképzelhető hogy 40 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy 40 éves koromra már impotens leszk?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy 13 évesen vesztettem el és azóta is rendszeresen vannak barátnőim, és mostanival is elég sokat vagyunk együtt, most pl szinte hét minden napján, és ezen kívül még otthon is szoktam maszturbálni, és van olyan hogy egynap szinte csak szexelünk barátnőmmel, és ez még nem elég, ugyanis sokat sportolok és elég sok energia italt iszok, és egy haverom viccból megjegyezte hogy, 40 éves koromra impotens leszek, én meg elgondolkoztam ezen és eléggé megijedtem :S ti mit gondoltok?

17 vagyok és fiú előre köszi a válaszokat!

2011. febr. 12. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem kizárt, hogy ezektől impotens legyél ennyi idősen. :)

Mondjuk a sok energiaitalból visszavehetnél, tök feleslegesek.

2011. febr. 12. 20:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát jó nagy ribancfaszi vagy:D

Na de szerintem kiégett leszel...de nem 40-re, hanem már 30 évesen...

2011. febr. 12. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:

A szextől és a maszturbálástól nem leszel impotens.

Az energiaital más kérdés, abból én indokolatlanul nem innék egy cseppet sem. (17 évesen minden helyzet indokolatlan...) Később lehet indokolt energiaitalt inni, ha mondjuk sokáig (egész éjszaka) fenn kell maradnod. Én heti max. 2..4 dobozzal iszom, de ahhoz iszonyatos meló hegyeknek kell lenniük. (A heti max. 2..4 azt jelenti, hogy a legtöbb héten semmit, és van pár hét, amiben van egy-két olyan nap, hogy mondjuk egy-két dobozzal megiszom.)

2011. febr. 12. 20:47
 4/12 A kérdező kommentje:

már 30 évesen? :S:S energia italról próbálok amúgy leszokni,

de mér vagyok ribancfasz? vagy mér gáz ha szeretem a nőket?

jobb mintha meleg lennék nem? :)

2011. febr. 12. 20:48
 5/12 anonim ***** válasza:

kiégett leszel:) Komolyan!

Azért ribancfaszi, mert 13 évesen már du*gtál mint a koránserdült nyulak...

2011. febr. 12. 20:50
 6/12 A kérdező kommentje:

hát most istenem 13 évesen már kívántam a nőket és hátt.. na mindegy lehet hogy mégis picit furcsa, de szerintem nem azért para :)

De nem értem hogy mér lennék korán impotens? mer szerintem késöbb is ugyanúgy kivánni fogom a nőket, és szerintem elképzelhető hogy én ilyen fajta vagyok, de azért mégis csak kiskorú vagyok és talán tudatlan éss ezért kérdezem..

2011. febr. 12. 20:56
 7/12 Pinocchio ***** válasza:
Bármi elképzelhető.Az a szép az életben hogy bármi megtörténhet,és az a sz@r hogy meg is történik.
2011. febr. 12. 20:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem addigra már megunod a nőket és pasikkal fogsz csoportszexelni!
2011. febr. 12. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyobb valószínűséggel leszel Biszex egy idő után...
2011. febr. 12. 21:06
 10/12 A kérdező kommentje:
hát nemis tudom én...én... elég homofób vagyok szóval...nehezen képzelhető el.
2011. febr. 12. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!