Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy lány vagyok és egy idősebb pasival volt köztünk szexuális kapcsolat néhány alkalommal. Szerintetek lehet-e folytatása a dolognak?
Figyelt kérdés
Nagyon akartuk egymást. megtörtént egyszer és másnap újra szinte szó nélkül egymásnak estünk akárhányszor látjuk egymást.Szerintem ő még mindig érzi a bizsergést mert már kétszer megtörtént.szerintetek fog folytatódni?Vagy nagy az esélye annak hogy megvolt egyszer, kívántuk újra és megvolt kétszer és harmadszor már nem akarná? Mert én akarom és ezt szerintem tudja is....Az jó taktika szerintetek ha most nem törődök vele..?2009. febr. 11. 14:53
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon sokat segítettetek!!!
elgondolkoztam
2009. febr. 12. 16:02
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!