Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy lány vagyok és egy idősebb pasival volt köztünk szexuális kapcsolat néhány alkalommal. Szerintetek lehet-e folytatása a dolognak?
Szia!
El kell, hogy keserítselek, de szerintem sokkal tapasztaltabb, mint Te és, ha van párja, akkor csak az újdonság varázsa hatott. nem biztos, hogy felad egy jól menő kapcsolatot. Nekem volt ebben részem mind a két oldalról, de csak én égettem meg magam.
Az ilyen női praktikák csak fordítva sülhetnek el. Ha nem érdekled, minek foglalkozzon veled, erőlködjön? Én sem tenném.
Mi lenne, ha megkérdeznéd. Ha nem akarja, akkor hamar megtudod, ha igen, akkor is.
Szia,
A képeket szerintem még hanyagold, mert nem tudod Te sem pontosan, hogy mit szeret. Ezzel vissza is élhet.
Tettek mezejére lépni, persze, az a legkönnyebb a pasinak. Csak nehogy meg kelljen valamit beszélni. Én ezt inkább sunnyogásnak hívom. "Nem a szavak embere" - most még Te mentegeted, hogy felelőtlen, kihasznál, csak szórakozik Veled? Ha annyira szerelmes lenne beléd, akkro nem lennél ebben bizonytalan, mert azt kézzel-lábbal is ki lehet fejezni, el lehet mondani.
"konkrétan nem is szeretném tudni a válaszát mert ha megtudnám hogy kellek neki, valószínű(amit már éreztem) rájönnék nekem nem kell ő mégse. Ha viszont megtudnám hogy nem kellek akkor rosszul esne."
Azért nem szeretnéd tudni, mert már tudod. Csak azon kellene elgondolkodnod, hogy miért tetted fel itt nekünk ezt a kérdést. Te is tudod, hogy ez így nem oké, hosszútávon biztos nem.
"Látod ezért olyan bolondság az egész. A tudatlanság lehet hogy nyugtalanná tesz,de talán boldoggá is??"
Lehet, hogy a tudatlanság IDEIG-ÓRÁIG boldoggá tesz, de utólag látni fogod, hogy ez csak illúzió, önáltatás.
Testi bajok ellen védekezhetsz óvszerrel, de az önértékeléseddel mi lesz? Hiteles boldogságot csak a tudás ad. Kicsit naivnak tűnsz nekem, ne haragudj. Vigyázz jobban magadra, ne hagyd, hogy kihasználjanak. Ha mégis benne maradsz ebben a szexuális viszonyban, óvszert feltétlenül használj! Honnan tudod, hoyg kikkel volt ez korábban "szexuális viszonyban?"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!