Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én egy lány vagyok és egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy lány vagyok és egy idősebb pasival volt köztünk szexuális kapcsolat néhány alkalommal. Szerintetek lehet-e folytatása a dolognak?

Figyelt kérdés
Nagyon akartuk egymást. megtörtént egyszer és másnap újra szinte szó nélkül egymásnak estünk akárhányszor látjuk egymást.Szerintem ő még mindig érzi a bizsergést mert már kétszer megtörtént.szerintetek fog folytatódni?Vagy nagy az esélye annak hogy megvolt egyszer, kívántuk újra és megvolt kétszer és harmadszor már nem akarná? Mert én akarom és ezt szerintem tudja is....Az jó taktika szerintetek ha most nem törődök vele..?
2009. febr. 11. 14:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a jó taktika, ha elmondod, hogy folytatást szeretnél mert kívánod. Ennyire egyszerű.
2009. febr. 11. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
De, szerintem akarnà tobbszor is...Viszont..ez a pasi nem nos/foglalt véletlenul? ha igen, lehet azért nem akarnà mert nagyon elkezdene hozzàd kotodni és fél.szerintem...ha tévedek, akkor bocs :)
2009. febr. 11. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
"Szexuális kapcsolat" volt köztetek - ez nem hangzik jól. "Bizsergésre" hivatkozni meg kissé naivitásra vall... Lehet, hogy akarná ő harmadszor, negyedszer, egy évig, azzal nem hiszem, hogy gond van, melyik pasi utasít vissza egy numerát -kevés az olyan - de ha az utcára meg nem lép ki Veled kézenfogva, jó lesz az Neked? Nagyon vigyázz, ki ne használjanak! Az egy dolog, hogy Neked is jó volt a szex - még ha most el is vagy telve ezzel, egy idő után rá fogsz jönni, hogy társat, szerelmet is szeretnél, és a pasi nem biztos, hogy így van ezzel.
2009. febr. 11. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

El kell, hogy keserítselek, de szerintem sokkal tapasztaltabb, mint Te és, ha van párja, akkor csak az újdonság varázsa hatott. nem biztos, hogy felad egy jól menő kapcsolatot. Nekem volt ebben részem mind a két oldalról, de csak én égettem meg magam.

2009. febr. 11. 15:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Neki nincsen kapcsolata ezt biztosra tudom. Furcsa el magyarázni mi zajlik bennem mert még én se tudom egy biztos nem szeretnék semmi tényszerűt állítani és szerintem ő sem.pont ez a jó benne, izgalmas és nincsenek határok. Tudom érthetetlen vagyok és bolond, de most ez kell úgy érzem.egy kis gyötrődés, hogy mi lesz, de aztán másnap úgysem érdekel már, aztán néha újra rám jön hogy jó lenne találkozni. Bonyolult és köszönöm hogy segítettetek :)
2009. febr. 11. 18:48
 6/11 A kérdező kommentje:
És még valami mindezt csak addig csinálom amíg élvezem!!(ez egy titkos viszony,de mégis fogta a kezem mikor elváltunk...és két mp re kaptam tőle egy smst hogy bye bye..(amúgy nem tud magyarul) ez jól esett) :-)
2009. febr. 11. 18:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen női praktikák csak fordítva sülhetnek el. Ha nem érdekled, minek foglalkozzon veled, erőlködjön? Én sem tenném.

Mi lenne, ha megkérdeznéd. Ha nem akarja, akkor hamar megtudod, ha igen, akkor is.

2009. febr. 11. 19:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Egyszer már próbálkoztam, de abból az sült ki hogy nem igazán a szavak nyertek, hanem a tettek mezejére léptünk. Viszont az is benne van hogy konkrétan nem is szeretném tudni a válaszát mert ha megtudnám hogy kellek neki, valószínű(amit már éreztem) rájönnék nekem nem kell ő mégse. Ha viszont megtudnám hogy nem kellek akkor rosszul esne. Látod ezért olyan bolondság az egész. A tudatlanság lehet hogy nyugtalanná tesz,de talán boldoggá is?? Amúgy még arra gondoltam hogy küldenék ilyen szexi smst neki... esetleg egy szexi képpel, de kép nem is kell. szerintetek ez milyen ötlet? Egyszer már régebben küldtem, de arra nem válaszolt.Ne próbálkozzak akkor? lehet ez nem az ő műfaja..ő nem a szavak embere arra már rájöttem. Köszönöm a segítséget!!!
2009. febr. 11. 19:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia,

A képeket szerintem még hanyagold, mert nem tudod Te sem pontosan, hogy mit szeret. Ezzel vissza is élhet.

2009. febr. 12. 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Tettek mezejére lépni, persze, az a legkönnyebb a pasinak. Csak nehogy meg kelljen valamit beszélni. Én ezt inkább sunnyogásnak hívom. "Nem a szavak embere" - most még Te mentegeted, hogy felelőtlen, kihasznál, csak szórakozik Veled? Ha annyira szerelmes lenne beléd, akkro nem lennél ebben bizonytalan, mert azt kézzel-lábbal is ki lehet fejezni, el lehet mondani.

"konkrétan nem is szeretném tudni a válaszát mert ha megtudnám hogy kellek neki, valószínű(amit már éreztem) rájönnék nekem nem kell ő mégse. Ha viszont megtudnám hogy nem kellek akkor rosszul esne."

Azért nem szeretnéd tudni, mert már tudod. Csak azon kellene elgondolkodnod, hogy miért tetted fel itt nekünk ezt a kérdést. Te is tudod, hogy ez így nem oké, hosszútávon biztos nem.

"Látod ezért olyan bolondság az egész. A tudatlanság lehet hogy nyugtalanná tesz,de talán boldoggá is??"

Lehet, hogy a tudatlanság IDEIG-ÓRÁIG boldoggá tesz, de utólag látni fogod, hogy ez csak illúzió, önáltatás.

Testi bajok ellen védekezhetsz óvszerrel, de az önértékeléseddel mi lesz? Hiteles boldogságot csak a tudás ad. Kicsit naivnak tűnsz nekem, ne haragudj. Vigyázz jobban magadra, ne hagyd, hogy kihasználjanak. Ha mégis benne maradsz ebben a szexuális viszonyban, óvszert feltétlenül használj! Honnan tudod, hoyg kikkel volt ez korábban "szexuális viszonyban?"

2009. febr. 12. 15:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!