Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez zavarja/zavarná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez zavarja/zavarná a pasimat? Fiúk, lányok mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval borotválom a nemi szervem, mert gyantázást és epilálást nem bírom ki.. :$ Mivel ugye minden nap nem nagyon lehet borotválni, mert kipattog és egyéb kellemetlenség következik ebből, így 3 naponta szoktam átlagban. Így ugye azért picit már borostás lesz... :$ A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a pasimat zavarná ez szex közben vagy akár petting közben? Nem találná visszataszítónak vagy ilyesmi? :$ Ti mit gondoltok? Vagy hogy vagytok ezzel a helyzettel, esetleg van még valaki így?
2011. febr. 12. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pasi vagyok. Engem nem zavar.
2011. febr. 12. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Énis pasi vagyok. Nem zavarna. Sőőt, kifejezetten izgató tud lenni.
2011. febr. 12. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha a barátod szeret, az se zavarja, ha dzsungel van ott... :) Én azelőtt nem borotváltam sose teljesen, csak rövidítettem, plusz bikinivonal borotválás. Kb fél éve voltunk együtt a barátommal, mikor először leborotváltam, meglepődött, tetszett neki, de azt mondta, neki teljesen mindegy, milyen, olyanra csináljam, ahogy nekem tetszik. Aztán kiderült, hogy nagyon nem bír ott a bőröm semmilyen szőrtelenítést, mindig kipattog és begyullad utána. Ezeket észrevéve már kb tilt tőle a barátom, hogy teljesen leszedjem a szőrt. Nem zavarja sehogy sem, se orálnál, se szeretkezésnél. Persze ettől még szoktam borotválni, mert most már nekem jobban tetszik úgy. De a barátomat kb hidegen hagyja, milyen, Őt a csiklóm meg a hüvelyem jobban érdekli, mint a "borítás" :D ;)

20L

2011. febr. 12. 15:50
 4/10 anonim válasza:
100%
Pasi vagyok. Nem zavarna. :)
2011. febr. 12. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Én borotválom, bár a barátomat, mint ahogy a többi fiú is írta, nem zavarja. Szoktunk rajta viccelődni is, szóval ez őket tényleg nem érdekli, csak én csupaszon jobban érzem magam :)

19/L

2011. febr. 12. 16:07
 6/10 anonim válasza:
A barátom nekem mindig azt mondja,hogy ő engem szeret,és hidegen hagyja,hogy most milyen lent...egyébként meg ha a fiú is borotválja,akkor ő is szembesül ezzel a problémával:)
2011. febr. 12. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
ha szeretem a barátnőm akkor akár hosszú is lehet, lesz*arom. biztosan fel tudja fogni, hogy miért borostás.
2011. febr. 12. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztosan nem zavarná. Én sem azért gyantáztatom (nekem muszáj gyantáztatni, bármennyire fáj, a borotválás után begyullad, viszket, minden baja van), mert így jobban tetszenék a barátomnak, hanem mert én érzem magam jobban.
2011. febr. 12. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Az élet "nagy" problémái...
2011. febr. 12. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Én tényleg azok közé tartozom, aki sokkal jobban szereti a csupaszt a szőrösnél, de amit írsz, azzal még nincs semmi baj, nyugi! ;)

25/F

2011. febr. 13. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!