Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lett neki? Mi okozhatta?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lett neki? Mi okozhatta? Tán valamit én hibáztam? Mivel lehet segíteni rajta? Mit tanácsoltok, mit tehet?

Figyelt kérdés
A barátnőmről van szó. A puncija egyik fele kicsit felduzzadt és azt mondta hogy fáj is egy-egy mozdulatnál. Nem tudja mitől lehet és mit tehetne. Én nekem van egy tippem, de nem tudom mitől lett. A múlt héten egész végig együtt voltunk és naponta többször is szeretkeztünk. Semmi gond nem volt vele, nem is fájt neki, csak azért gondoltam hogy kapcsolatban állhat ezzel, mert azelőtt csak hétvégente voltunk együtt, és csak akkor szeretkezhettünk. Szóval erre gondoltam. Nekem nem ő az első lány akivel sexeltem, neki viszont én vagyok az első, de nem most vettem el a szüzességét, már korábban. Én tehettem volna valamit ? Miattam fájhat neki ott és duzzanhatott meg ???? Azelőtt még sosem volt ilyen, remélem most is valami egyéb oka van. Ma reggel pedig telefonon azt mondta hogy sűrűbb váladék (pár csepp) folyt, fehéresebb színü. Mi történhetett ? Kérlek segítsetek, mert nagyon féltem a kedvesem hogy valami komoly baja lehet... :S :(
2009. febr. 11. 13:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nagyon jól beszél az utolsó válaszoló.

Mivel neki a szüleivel rossz a kapcsolata velük nem megy el, de nem szabad ettől megromoljon az egészsége.

Hát én is arra gondoltam tán a sok sex-től, mert azelőtt nem ífgy volt.

De most nemrég újra felhívtam (aggódom érte :(

Azt mondta ugyanúgy van, ment hogy kenje be és mikor elkezdte gyengéden kenegetni érezte folyik belőle valami. Fehér hígabb lé volt, nemtudnéám megmondani hogy néz ki hisz én nem láttam. Ez segít valamit ? Mi az, felduzzadva, s ha kezdi kenni akkor folyik ez a lé...

Mondtam neki el kell menni orvoshoz azt mondta hátha helyre jön de én nagyon féltem :(

S addig hozza sem érek a puncijához nehogy még nagyobb baj legyen elég ez is :(

2009. febr. 11. 16:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet egy fertőzés is (sőt szerintem valószínű), és a híg lé akár genny is lehet. Ezzel nem szabad várni. Holnap szedd össze a barátnődet, és vidd el orvoshoz, ha időpontért nyaggatnak mondjátok, hogy sürgős, és nem várhat, soron kívül kötelességük ilyennel beengedni. Ha kell, akkor ne menjen be suliba, az orvos ad neki igazolást, amit el kell fogadniuk.
2009. febr. 11. 17:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

szia!

szóval nem akarlak megijeszteni...de hüvelygomba én nem vagyok orvos...de ha hüvelygomba ami valószínű elkell menni orvoshoz megmondom hogy miért.A hüvelygomba olyan hogyha nem kezelik az egy idő után megin visszajön olyan mint a herpesz szóval érted...és mivel te voltál a lánnyal neked is írnak fel elvileg gyógyszert hogy ne fertőzd őt vissza mert neked nincsenek tünetek de visszafertőzheted.A hüvelygombát nem feltétlenül szexuális úton lehet elkapni sőt legtöbbször felfázás vagy mellékhelységen összeszedett bacik okozzák...szóval ebben nem te vagy a hibás de ha megmondod neki hogy nagyon sziwesen elkiséred tuti feloldódik. Nem rossz nem csak a szépséén de az egészségért is megkell szenvedni;)

remélem segítettem sok sikert

2009. febr. 11. 17:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőmnek is volt ilyen vagy hasonló, mert ugye nem láttam, csak mesélte. A Bartholin-mirigye volt megduzzadva, mert a váladék nem folyt ki belőle, valahogy nem úgy működött, ahogy kellett volna. el kellett mennie nődokihoz, mert egy idő után leülni se tudott, úgy fájt neki. Aztán egy apró metszéssel megoldották. Vannak olyan nők, akik ezzel küszködnek. Azóta minden alkalommal bő síkosítóval szeretkezhetnek csak a barátjával. Nem akartam itt horror sztorizni, lehet, hogy a barátnődnek nem ez a baja, sőt, remélem. De ezt tényleg csak nőgyógyász tudná megmondani, és jobb lenne mielőbb elmenni, nehogy nagyobb baj legyen!!!

21(L)

2009. febr. 11. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik fajta óvszertől (talán síkosított?) volt hasonló problémám, folyás, viszketés, fájdalom, duzzanat, az 3-4 nap alatt elmúlt, és a régi óvszerre visszatérve nem volt semmi bajom. Remélem itt is csak ez a baj, de tényleg lehet egy gyulladt mirigy, fertőzés, bármi. Ezek nagyrésze nem függ össze a szexuális élettel. 17 évesen simán elmehet a legközelebbi SzTK rendelésére szülő nélkül. Igazolást adnak, meg gyógyszert (viszont azt mindenképp ki kell váltani) ha kell.
2009. febr. 12. 16:19
 16/16 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz elmehettek együtt is nem kell szülő.Esetleg egy kis kamillás fürdő jót tesz legalábbis ártani nem árt.Valószínű kidörzsölődött és érzékenyebb területen duzzadt és piros lett.Folyás lehet sok mindentől,mint ahogy fentebb írták.Mindenestre nőgyógyász nem árt.Esetleg fogamzásgátlót is tud írni.Egy 17 éves lánynak nem árt már járnia egyébként sem.
2009. febr. 13. 15:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!