Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy nöi prosti az mennyit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nöi prosti az mennyit keres? Mondjuk aki az ut szélén áll az mennyit? És aki házhoz jár? És aki olyan, hogy tart magának egy férfit aki fizet neki az mennyit kaphat érte?

Figyelt kérdés
Léci segitsetek, irjatok kiváncsi vagyok a véleményetekre!Fontos lenne !
2009. febr. 11. 10:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Lakásra felmenni igényes huszonéves lányhoz félóránként 6000 Ft, és bármit vállal. Aki út szélén, szintén igényesen a kocsijában ül 6000Ft-ért menetet vállal. Út szélén álló igénytelen nő 3000-4000 Ft-ért megcsinál mindent. De a szolgáltatástól függ meg vannak-e elégedve, hogy mennyit adnak nekik. Minden k.u.r.v.ának,útszélinek van futtatója, választhatsz eltart, gondoskodik rólad,de minden pénz az övé, vagy felesben vagytok,de akkor te magadat látod el.Remélem tudtam új információkkal szolgálni.
2009. febr. 11. 13:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A strici jutalékát ne felejtsétek el...
2009. febr. 11. 13:32
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
2003-as tarifára emlékszem, akkor volt az ő lakásán fél óra 6000.-, egy óra 10.000.- Ft. Ennek fényében a 20.000.- amit valaki írt fentebb simán elképzelhető. Tudom, hogy nem tanácsra vagy kíváncsi, de szerintem tegyél le a szándékodról kedves Kérdező, mert tönkre fogod tenni vele saját magadat.
2009. febr. 11. 14:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolokxDde aki olyan szóösszetételt hazsnál egy prost*ra hogy igényes, luxus...ha ha... egy " 20 ezres k*rva is havi 50 emberrel k*fél....ez undorító, amugy iamerek ilyen kitartott nőt....ez nem ugy megy hogy menetenként kap, hanem a pali gazdag , de általában nős, és néha ad , de akkor többet, ez néluk nincs igy kimonva hogy azt asexért kapja...
2009. febr. 11. 16:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
nemrég állást kerestem, és rengeteg férfi hirdette magát, hogy diáklány ismeretségét keresné, aki néha többre is hajlandó, esetleg elmegy vele vacsorázni, vagy üzleti útra..olyan havi 200 ezret ajánlottak.
2009. febr. 11. 20:21
 16/20 A kérdező kommentje:
És ez hol volt?elárulod a cimét?
2009. febr. 11. 20:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Te:Ugyis nehéz most munkát találni válság van!

ha mindenki kiállna prostinak az kicsit dúrvalenne ....jesszus hogy juthat ilyen az eszedbe nem tudfom hány éves vagy de megáll az eszem...tanúlj és szerezz egy normális pasit és legyél boldog!!!!ha beállsz egy stricihez dolgozni ott maratsz míg bele nem rohadsz a dugásba.....a futtatód meg minden nap megver ha nem viszel neki elég pénzt haza

2009. febr. 25. 20:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Megáll az eszem, mekkora k.vák vannak a világon. Nem szégyelled magad? :p
2009. jún. 9. 10:17
 19/20 anonim ***** válasza:

3.000 a pipa,4.000 a sima.

Háznál 5-20.000

Akinek úgymond pasija van,az 1 fizetés.Magyarul eltartja.Kinézettől,kortól stb.függ.

2010. febr. 9. 19:46
 20/20 anonim válasza:
én használni használnám és fogom is nő vela szolgáltatást úgy 5000 ft utcán háznál 10000 ott jobbak vannak,visszatérve azért szex munkás nem lenék maximum 1-2 hónapig de nem itt élem el azt a férfit aki használja rizikó és beégés veszélye nélkül kurhat egy jot egy nőnél nem értem mért használna igaz ez nagyon ritka de egy nő csak szol egy férfinak mindegy ki az nem fog nemet mondani legyen 14 éves vagy 80.
2010. júl. 18. 18:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!