Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy nöi prosti az mennyit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nöi prosti az mennyit keres? Mondjuk aki az ut szélén áll az mennyit? És aki házhoz jár? És aki olyan, hogy tart magának egy férfit aki fizet neki az mennyit kaphat érte?

Figyelt kérdés
Léci segitsetek, irjatok kiváncsi vagyok a véleményetekre!Fontos lenne !
2009. febr. 11. 10:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom figyelmedbe Havas: K.urvaélet című könyvét.
2009. febr. 11. 10:54
 2/20 A kérdező kommentje:
Léci a kérdésemre válaszoljatok!Köszönöm!
2009. febr. 11. 11:02
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem tud segiteni senki sem?
2009. febr. 11. 11:08
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

lehet, hogy egy ilyen kategóriájú prosti nem ér rá az internet előtt ülni és válaszolni, mert elég rendesen hajtani kell ahhoz, hogy meglegyen a napi betevő!

És szerintem ne csak azt kérdezd meg hogy mennyit keres, hanem hogy mennyi időt tölt gyógykezeléssel, és itt nem csak nemibetegségekre gondolok, hanem a pofonokra amit néha valószínűleg el kell nekik tűrniük.

Remélem nem pályaválasztási tanácsadás miatt kérdezted.

Tudom, én se konkrét választ adtam, nyugodtan pontozz le ha gondolod!

2009. febr. 11. 11:23
 5/20 anonim ***** válasza:
83%

[link]

itt az árlista, hallgatható forma

2009. febr. 11. 11:30
 6/20 anonim ***** válasza:
92%

CSAK saccra mondom, nem voltam prostizni soha, és nem is tudom mennyi lehet a tarifa,de szerintem:

Utcai: egy menet 10.000ft, orál 5000

Aki házhoz jár: attol fugg milyen "cégtől" jön, menet 50.000től 100.000-ig kér pénzt, de az szerintem hazaviszi és ott a Maddam elosztj a a penzt.

Szerintem olyan nicns, hogy valaki tart egy férfit aki még fizet is, inkabb fordítva, tartassz egy férfit/nőt fizetsz neki (naponta 40-50 ezer sztem), de remelem nem ilyenekkel akarsz foglalkozni, sem kipróbálni nem akarod.

2009. febr. 11. 11:47
 7/20 A kérdező kommentje:
De ugy gondolotam ,hogy tart egy férfit ,de nem lakik vele a férfi!Idönként lefekszik vele mondjuk egy héten 3szor vagy négyszer!Azt pénzt ad érte a férfi neki,amiböl kifizeti a nö a számláit,igy a nönek nem kell dolgoznia!Ugyis nehéz most munkát találni válság van!
2009. febr. 11. 11:55
 8/20 A kérdező kommentje:
meg ha egy állandot tart egy nöt aki idönként feljár a nöhöz akkor elvehetik-e a nötöl a gyerekeit a gyámügy?
2009. febr. 11. 11:56
 9/20 anonim ***** válasza:
87%
A jogászokat kell támadni ők szeretik az elitt hölgyek társaságát. szerintem ők jól fizetnek, meg nem fognak leállni egy útszéli repettsarkúval. Szerintem egy körét 20.000Ft-ot simán kérhet az elitt sőt!
2009. febr. 11. 12:08
 10/20 anonim ***** válasza:
85%

Hát lássuk csak:

Az útszéliek 4-5000 Ft-ért már vállalnak menetet,kortól függ,a fiatalok többet kérnek...

Akikhez házhoz kell menni,szóval mint amilyenek az Orgazmus.hu-n hirdetnek,ott egy 25 éves nő elkér 20-30ezer forintot is,szolgáltatás függvényében.

Egy igazi minőségi nőnél voltam már,ő 27 éves volt,nagyon hangulatos környezet,közös fürdőzés,tea,etc...Meg amiért valójában mentem,ő kért 22 000 Ft-t.Kb.2-2,5 órát töltöttem vele.

Akik férfiakat tartanak,azt passzolom,fogalmam sincs,bocsánat:)

-Reaper- [22/F]

2009. febr. 11. 12:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!