Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz az ha egy prostival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az ha egy prostival szexelek először?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 21:22
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azért még jöhetnek
2011. febr. 17. 20:28
 42/43 anonim ***** válasza:

Tényleg az számít, hogy Te magad mit érzel, gondolsz. A lényeg, ha jól átgondoltad és biztos vagy a döntésedben tedd azt, amit jónak látsz.

Én magam 21 évesen nem kellek egy csajnak sem, így én is arra jutottam, hogy prostihoz megyek, mert már vártam jó pár évet az igazira és nem jött. Sőt egy csaj sem néz rám!

Józan átgondolás aztán hajrá...

2011. máj. 16. 11:53
 43/43 anonim ***** válasza:

11:53-as, 21 éves

miből gondolod, ha megvolt az első aktus a hivatásossal, akkor a második? a harmadik? -szintén?

Ha nem vagy 140 cm magas, vagy ennyi kiló,olyan nincs, hogy ne találj egy rendes kapcsolatot. Ha nem vagy egy férfiszépség, akkor légy szellemes és légy szórakoztató és válogathatsz a rád tapadó lányok között. Persze erre időt kell áldozni, és nagyon sok igen lusta pasi siránkozik, hogy "a nők le se ..arnak".

Kérdező, van időd. És igen, gáz.

2011. máj. 16. 17:59
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!